SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Vybrala by som Hotel Atrium v Novom Smokovci mame to blízko Tatier príroda,hory,prechádzky.🌜🙂🌳🍀⛰
Vybrala by som hotel Senec. Este sme tam neboli, ale poculi a citali sme samé pozitivné referencie. Velmi by nas potesilo, hlavne Deticky 🙂
Vybrala by som si Sitno. Vždy ho maminky v cestovateľských skupinkách odporúčajú, chvália a ešte spm nemala príležitosť ho navštíviť. Príroda navôkol je len plus.
@patricia_trinityhotels vybrala by som hotel Atrium, pretože Vysoke Tatry sú naša srdcovka, kam ideme aspoň raz ročne. Syn bude mať tri mesiace a o týždeň máme vyrocie, takže by sme mali aj kde osláviť
Vybrala by som si pobyt v Senci, a to preto lebo sme tam s priateľom, teraz už manželom 😊 zažili veľmi peknú dovolenku, na ktorej sme si užili kopec zábavy a to aj vďaka bohatému animacnemu programu pre dospelých, k tomu voda, večerný vláčik na obhliadku mesta, chutné jedlo. Proste dovolenka kde to žije 🙂 Odkedy sa nám narodila dcérka, nikde sme neboli, a to je už 10 mesiacov. Preto by nám takáto výhra padla veľmi vhod a mohli by sme si spoločne chvíle užiť intenzívnejšie preč od starosti bežného života 😊
Hotel Sitno.Boli sme už 2 krát v Atriu bytovaní v tomto hoteli a bolo úžasne ❤️ oddych , relax a to krásne prostredie a ten výhľad z reštaurácie nádherné.Sitno som vybrala lebo tam sme ešte neboli a s deťmi by sme mali krásnu dovolenku 😊
Hotel Átrium by sme si vybrali z rodinkou kôli krásnej prírode , ktorá je vo Vysokých Tatrách.
Pre moju rodinku by som vybrala hotel Atrium, pretože na spoločnej dovolenke sme ešte nikdy neboli a vidieť Tatry by bol pre nás krásny a nezabudnuteľný darček 😊
Ja by som si vybrala pre moju rodinku hotel Sitno. Ešte sme tam neboli, ale známi tam chodia pravidelne a veľmi si vychvaluju. Hlavne pre detičky je to tam super.
Dovolenku by sme radi stravili v hoteli Sitno, a zároveň by sme ešte navštívili aj nadaleko bývajúcu kamarátku
@patricia_trinityhotels My by sme radi zavitali do Hotela Sitno (Byvame blizko Senca a pochadzame z Popradu,preto Sitno). Poculi sme,ze Sitno ma perfektne animacne aktivity pre deti a aj pre rozne vekove kategorie bazeny a wellnes. Hotel a vsetky aktivity,areal,priroda nas velmi lakaju.
Jeej krasna sutaz😍kebyze vyhrame potesila by nas ktorakolvek ponuka,kedze nase duracelky este v hoteli nespali🙈kedze sa radi clapkaju vo vode priklonila by som sa na Senec s plazou🌴
Tak ja by som si vybrala hotel Atrium v Novom Smokovci, keďže výlety v Tatrách by bola pre nás premiéra. Určite by to bol zážitok aj pre deti 9 a jeden rok a aj pre nas rodičov 🙂
Určite Sitno, už dávno tam snívam ísť s celou rodinkou 👨👩👧👦
Hotel Sitno, nakoľko v tejto oblasti sme ešte neboli, aj ked po tom veľmi túžime ❤️
Ahoj,vyhru by sme vyuzili najradsej v Hoteli Atrium, okrem toho, ze sa nam tam paci, tak detom kazdy rok ukazujeme krasy Tatier. Vysoke Tatry su pre nas synonymom letnej dovolenky.
My by sme si vybrali hotel Sitno-uz som o nom citala vela pozitivneho,rada by som ho vyskusala nazivo.
Ahoj,keby sme si mohli vybrat ,tak Tatry - hotel Atrium ,bol by to krasny vylet pre nasu rodinku
Urcite hotel Sitno. Bola som tam z prace na skoleni, pacilo sa mi, vyborna kuchyna, perfektny wellnes, mily personal, sluzby na urovni. Skratka krasny hotel v krasnom prostredi...Rada by som tu krasu dopriala aj mojmu priatelovi a nasmu takmer 20-mesacnemu synovi. Bola by to nasa prva dovolenka v trojici.
Vybrala by som si hotel Atrium, keďže milujeme Vysoké Tatry. Do súťaže sa zapajam aj preto, že nám pravdepodobne tento rok rodinná dovolenka z finančných dôvodov nevyjde a v prípade, že by som vyhrala tak to bude obrovské prekvapenie pre muža aj deti...
Ahoj, dnes mame s manželom výročie, potešil by ma pobyt v hoteli Atrium, na ktorú mame mile spimienky. Anka
Vybrala by som Atrium. Tatry ľúbime, aj náš syn 2,6 veľmi rád behá po lese. Zároveň by to bola naša prvá skúška ohňom. Ako by zvládol nové prostredie atď, isto by sme si to užili. Dakujem
Určite Sitno 🙂 krásny hotel v úžasnej lokalite 🙂
Pre svoju rodinu by som vybrala Senec, hlavne kôli pláži, s deťmi by sme si to veľmi užili. Žijeme v prostredí kde máme možnosť byť často na výletoch v horách, preto by pre nás hotel Senec bola príjemná zmena.
@patricia_trinityhotels Ja by som si vybrala hotel Atrium v Novom Smokovci, nakolko mame 3mesacne babatko, takze k moru nam to tento rok nevyjde. Starsie deti stale rozpravaju, ze by uz chceli niekam vypadnut, tak tento pobyt by bol pte nas idealny...
Hotel Átrium v Novom Smokovci, o hoteli som počula len samé chvály. Už sme 3 roky nikde neboli, odkedy sa nám narodila mala, už by to chcelo zmenu. Vysokohorské prostredie sa nám veľmi páči.
Určite Hotel Sitno ❤ Veľmi sa nám tam páčilo a máme to aj celkom blízko. Boli sme tam v januári 2018 s deťmi. Bola to naša úplne prvá "dovolenka". My sme si oddýchli a deti sa tam rozhodne nenudili, aj keď to bolo v zime. Príjmné prostredie, skvelý personál a určite by sme sa tam radi vrátili aj s novým prírastkom ☺
Dobry mne je to jedno aky hotel hlavne si odychnut s rodinkou..dakujeme

Ja by som si vybrala pre svoju rodinku – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, pretože som v tejto oblasti ešte nikdy nebola a ani som sa ešte nikdy nekúpala v jazere. Rada by som spoznala ďalšiu časť nášho krásneho Slovenska 🙂