icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@aadrika hotel Senec je ideálna kombinácia, ak naozaj milujete vodu. V cene pobytu je vždy vstup do Aquaparku Senec, ktorý je len cez cestu od hotela, ale zvyšok si môžete užívať kľud súkromnej pláže priamo na jazerách či využiť aktivity priamo na jazere ako paddlebordy, vodný bicykel a podobne 🙂 držím palce v súťaži

macko35
3. jún 2019

Moje dve dcérky a moja maminka si u vás v hoteli užili nádherný pobyt v hoteli átrium. Dcérka si neskutočne pochvaľovala. Ževraj najkrajší hotel v akom boli. Dcérka s mojou maminou si oddýchli a malinká dcérka sa riadne vyšantila. Mamina neverila, že po 3 hodinách v bazéne ju nebudú môcť dostať von. Nehovorím o animatoroch. Dcérka bola nadšená a po večeroch trávili na “diskotéke”. Nehovorím o sánkovačke s animátormi a Skalkom s Ozvenkou. Dcérka sa s nimi veľmi skamarátili a od zimi sníva o tom aby sme navštívili Sitno, pretože by chcela spoznať Kopka a Svetlušku. Pobyt by sme si užili už ako veľká 6-členná rodinka.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@janariso až ma zamrazilo ako som to čítala, určite treba dať repete a dodatočne si užiť pobyt so všetkým čo k tomu patrí. V súťaži držíme palce ;)

zadda1
3. jún 2019

Ja by som sa chcela ísť pozrieť do Sitna. Ten hotel je tak ospevovaný, že by som chcela na "vlastnú rodinu" presvedčiť, čo je na ňom také úžasné

sticker
baska1303
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels My by sme si vybrali hotel Atrium aby sme vymenili kus vzduch a videli po dlhsej dobe nase krasne velhory,ale urcite by bolo dobre aj na Sitne alebo v Senci. Bol by to aj skvely darcek k vyrociu svadby ktory mame tento mesiac 😘 Ked sme spolu vsetci traja je nam skvele vsade, hlavne ze sme spolu a zdrav😍😍

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@snehulienka0905 tak to je veľa symbolických spomienok na toto miesto ❤👍 a presne ako hovoríš, netreba cestovať ďaleko, niekedy stačí len zmeniť prostredie a na chvíľu si užívať kľud niekde pri vode a nechať sa tak trochu obskakovať... Pre mňa je aj krátky pobyt v hoteli dovolenkou, lebo netreba variť, no nie? :D

bigapple1
3. jún 2019

Pre nase 🐣 hotel Senec ❤️ Je blizko (netreba hodiny cestovat s malou), od znamych mame uzasne referencie na hotela jazero je jednoducho ocarujuce 😊

livuska124
3. jún 2019

Vybrala by som si hotel Átrium. S manželom sme v Tatrách čo to pochodili, ale s 2,5 ročnou dcérou sme tam ešte neboli. Už je však načase ju tam vziať a poukazovať krásy Tatier 😊

simsalabim
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels Sitno - je to nadherny kraj Slovenska.

lencis86
3. jún 2019

Vybrali by sme si Hotel Sitno 🙂 vyhra by potešila nie len nase dievcata,ale aj nas rodicov,pretoze radost nasich deti je pre nas NAJviac.. Stiavnica je velmi krasna,a takyto pobyt by bolo sklbenie uzasnej prirody s babyfriendly sluzbami a skvelou zabavou 🙂

kkubekova
3. jún 2019

Vybrala by som pre našu rodinu pobyt v hoteli Atrium, lebo manžel aj ja milujeme hory a turistiku a radi by sme naše deti vzali do Tatier.

venija
3. jún 2019

U nás by to bolo Sitno. Tento kút Slovenska, veľmi nepoznáme.

dida84
3. jún 2019

Vybrala by som si pobyt v Sitne... a to kvôli dobrým recenziám a krásnemu prostrediu... boli sme tu, len v inom hoteli... 😉

iwetus
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels Za našu rodinku by to bol hotel Sitno. Baby by sa vyjašili a my s manželom by sme si trošku oddýchli ☺

katkaagabko
3. jún 2019

Vyhrať ktorýkoľvek by bolo skvelé, všetky sú úžasné. Ak by som si mala vybrať, tak by to bolo Sitno.

slzinka23
3. jún 2019

Vybrali by sme si asi hotel Atrium v Tatrach... Derom sa velmi pačia Vysoké Tatry a jazda v električkách🙂

nanajam
3. jún 2019

Chceli by sme s rodinkou vyhrat pobyt v hoteli Atrium v Novom Smokovci. Mame so synom velmi radi lesy a horske prostredie v Tatrach je na nezaplatenie. Je to pre nas uplny relax.🤗

dezire1000
3. jún 2019

Vybrala by som si Hotel Senec. A prečo? Pretože sme ešte nikdy áno NIKDY neboli na západnom Slovensku a už vôbec nie v nejakom hoteli. Chcela by som aby deti mali zážitok samozrejme ze by som ho mala aj ja. Možno by ma to nakoplo dat si aj plavky po 10 rokoch a užiť si vodu, bazén.A Slnečné jazerá som ja osobne nikdy nenavštívila a verím ze by to bol pre mna/nás zážitok na celý život. Dúfam že sa na mňa usmeje šťastie a ze si dám s deťmi zaslúžený oddych plný zážitkov, fotiek, detského smiechu a radosti💓💓💓💓💓☺️

martina_se
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels hotel Átrium lebo celá naša rodinka miluje Tatry ❤️

vion410
3. jún 2019

My by sme si vybrali hotel Atrium.Krasne prostredie a veĺa veĺa možností kam sa s našimi detičkami vybláznimee😉

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@xtatiankax tie medvede síce až tak neodporúčam :D ale inak Tatry určite... práve tento víkend som tam bola s dcérkou TInkou. Sleduj môj blog, budem priebežne dávať fotky z pobytu. 😎 a k výletom - z Atria je všade blízko, zastávka Tatranskej električky je 50m od hotela a na zubačkovú lanovku na Hrebienok to je z hotela len pár minút pešo 🙂 No a hlavne, keď vonku nahodou bude pršať, tak v hoteli sa nudiť rozhodne nebudete ... 🙂

dusekovci
3. jún 2019

Hotel SITNO! Priatelia nám ho odporúčajú ako zaručený relax a zábavu pre naše tri deti. Vraj ani nebudeme vedieť , že ich máme a riadne si s manželom oddýchneme v krásnom slovenskom prostredí. Veľmi by potešil!

macatt123
3. jún 2019

Vybrala by som si hotel Atrium, pretože vysokohorská klíma by prospela môjmu synčekovi a výlety v Tatrách celej rodinke.😘

eva08
3. jún 2019

Za nas hotel atrium v tatrach sme boli uz viac krat a vzdy sa tam radi vratime ,naposledy sme tam boli s dcerkou a teraz sme uz styria tak by sme sa tam chceli niekedy znova vratit, po narocnom obdobi ktore sme mali

ivkazba
3. jún 2019

Vybrala by som si Atrium pre spojenie s krásnym tatranským prostredím.

katie233
3. jún 2019

Hotel Atrium 🙂. Tu sa chalani na Jakubkovej luke ucili lyzovat. A bolo to super vyjst v lyziarkach rovno na svah 🙂

danka1611
3. jún 2019

Rada by som s mojou rodinou navstivila hotel Sitno.Manzel uz navstivil Vas hotel v ramci firemnej akcie a radi by sme si to uzili v ramci rodiny. Bol by to super pobyt hlavne oddych a zregenerovanie sa 🙂 v krasnej prirode.

bettymacd
3. jún 2019

Ja vyberám Senec, bývame pod Chopkom a chcem ísť s našim ročným Fliperom k vodeeee

biata
3. jún 2019

Atrium v Starom Smokovci, lebo sme uz veeelmi dlho neboli v Tatrach a deti by sa velmi potesili 😍

enya00
3. jún 2019

Senec,kvoli tomu,ze je to blizko 🙂