SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Vybrala by som si Atrium jedine v tomto hotely sme u vas este neboli a milujeme Tatry, prirodu, vylety. A oddychli by sme si od horuceho pocasia v chladku nasich hor.
Určite by som si vybrala hotel Atrium...milujem prírodu a muž tiez...a ten vzduch hmmmm 😊
Vybrali by sme si hotel Atrium, nakolko zboznujeme Tatry,nadherne hory, ovzdusie, spomienky... ale kedze sme neboli ani v jednom hoteli, tak by nas potesila vyhra v hociktorom 😍
hotel Atrium,nadherna priroda,zatial som citala iba same pozitivne recenzie 🍀🍀
Hotel Sitno,pre krásu prírody.Mame radi hory,prechádzky ,hotely aj bazénom.... by bodol.Aj zo zdravotného hľadiska by to bolo superl.Kazdý rok sa chystáme no termíny, ktoré sme chceli boli obsadené.
Ja by som si vybrala hotel v Novom Smokovci vo Vysokých Tatrach. Pretoze Tatry mame velmi radi a radi by sme ich ukázali aj nasim dvom dievcatkam☺️po šiestich rokoch na materskej by vyhra velmi potešila 😊
Sitno, Sitno, Sitno 😉 Kvôli super službám, polohe, aktivitám pre deti a oddychu pre rodičov... 👌 Stačí prísť do Sitna, ani more nam nie je treba a super dovolenku máme zaručenú 😉😁👍
Hotel Atrium,Novy Smokovec,milujeme prirodu, Tatry a oddych celá rodina
Senec, lebo v horach sme stale, tak pre zmenu
Nám by sa veľmi páčil hotel Sitno keďže mame deticky. A máme choru dcerku ktorá nemôže letieť takže dovolenka by bola pre nás v tomto hoteli určite topka a vôbec by nám nebolo smutno za zahraničím 😉
Hotel Sitno, krásna príroda a vonkajší bazén pre deti😉
@patricia_trinityhotels vyberám si pre moju rodinku hotel Sitno kvôli nádhernej prirode. Dostala som dobré referencie od znamich na daný hotel. A môj sen je mix dovolenka - welness pre decká a výlety po horách.
Sitno tam sme este neboli. Senec a Tatry su super
My by sme si vybrali Hotel Atrium, lebo Tatrami sa nič pokaziť nedá 😄
A zo vsadial počúvame len chvály na vaše hoteliky.
Vybrali by sme si Hotel Sitno pretože je v nádhernom prostredí a užili by sme si to tam aj s našimi deťmi (2 roky, druhý 10 mesiacov). Bola by to naša prvá dovolenka vo štvorici.
Ja by som veľmi s rodinkou chcela ísť do hotela Átrium, ešte sme s deťmi v Tatrách neboli a Vaše hotely vyzerajú uuuuuzasne, ďakujem 🙂
Ja by som si vybrala hotel Sitno,s dcérou a s priateľom sme tam už dávno chceli ísť ,
Sitno
Hotel Senec - Slnečné jazerá sú pre nás, vodných živlov, najlepšia možnosť, i keď ostatné sú tiež veľmi lákavé.
Tatry uz pomerne pozname, senec mame na skok, takze pre nas jednoznacne hotel SITNO a hor sa poznavat stiavnicke vrchy 🙂
Sitno, Sitno, Sitno, krásny hotel, to okolie, blízko kamenné more, o ktorom vie asi málokto 😉.
Tiež by som si vybrala hotel Sitno ..... pozerala som foto no nádhera .... keďže ideme riešiť vlastné bývanie- na dovolenku neostane, ale snívať treba .... potešili by ste nás všetkých 💕💕
Jejooo tak aj ja ved sa pridam...hotel Sitno ....okolie wau...a ako vravi dcerka taka pohodička😂tak pre nas ako lusk....plus drobatko dalsie🌞
My by sme si vybrali urcite Senec. Nemame to daleko od nasho bydliska, co je dore, nakolko mame doma 7 mesacnu princeznu. 😉
Hotel Atrium v Novom Smokovci,lebo sme davno neboli v Tatrach,s detmi by sme si pobyt uzili.😉
Pre nás určite hotel Sitno, boli sme tam raz a babám sa nechcelo ani odísť. Krásna príroda, kopko a svetluska, perfektny program pre deti top služby 🙂
Spolu s mojím priateľom a dcérkou by sme si tento rok radi užili dovolenku práve na Slovensku. Práve sa rozhodujeme a prezeráme stránky kam by sme šli, keď mi zrazu vyskočila Vaša súťaž. Neskutočne by nás výhra potešila, keďže tento rok je náš rodinný rozpočet veľmi obmedzený momentálne si veľa dovoliť nemôžeme. Voľný čas vždy trávime spoločne a užívame si každú chvíľku stravenú hlavne vonku na slniečko a v lete najlepšie pri vodička. Dcérka je vodný živel tá by sa kúpala a bláznila vo vode od rána do večera. Práve preto keby sa šťastie usmialo raz už aj na nás by sme si vybrali hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier a užili by sme si prichádzajúce leto pekne na slniečku tak ako sa patrí. 🍀🍀🍀🍀
Ja by som určite vybrala pre našu rodinku hotel Atrium v Novom Smokovci. Tatry sú krásne v každom ročnom období, a tak ako sme my dospelí chodili ako malí do Tatier, chceme to učiť aj našu dcéru.. Výlet do Tatier by sa nám páčil.
Neboli by sme však ani proti návšteve hotela Sitno, či Senec. 😉

Vybrala by som si hotel Senec. Kedze som tehotna a coskoro 'to vypukne', cim blizsie Bratislave, tym lepsie. Pre istotu 😉