Ako je to s vysávaním u vás doma? Je to na vás, ženách? Alebo máte túto činnosť podelenú s ostatnými
Ako je to s vysávaním u vás doma? Je to na vás, ženách? Alebo máte túto činnosť podelenú s ostatnými členmi svojej domácnosti?

vysávam ja...načo by to čakalo na manžela? a dcéra (18 mes.) pomáha :D
aj ja si pamätám z detstva že sa vysávalo iba v sobotu, ale vtedy boli všade koberce a v tých sa to akosi stratilo. Nebolo tie omrvinky a prach vidno tak ako teraz na podlahe vidno všetko aj to čo netreba. Ja vysávam rada ukľudnujem sa pri tom a keď veľmi treba tak pomáha aj muž a deti 5 a 3 ročne tak to potom😎 aj vyzerá.
Tiez roomba aj 2x denne ked ideme von
Vysavam kazdy den, podlahy sa zmyvaju kazdy druhy.
Ja mám svojho Easyho od Samsungu a je Božíí, akoby povedala moja skoro 3ročná dcerka. Vysávam v podstate len ja, ale komu treba čosi upratať, ten si ho berie...
@erickatt prisiel ku nam byvat ako 15rocny. Dovtedy mal vychovu nie velmi dobru. A prevychovavat uz tak velkeho chalana je dost zlozite. Aspon spravanim je to uz fajn. Aj ked mat doma 18 rocneho chalana, ale tak vtedy sme boli asi vsetci pani sveta 😀
No hlavne nech otcovi pomaha okolo domu. Ja si aj tak povysavam najlepsie 😉
Pri našich deťoch sa po každom jedle namrví, tak niekedy vysávame každý deň. Väčšinou vysávam ja, zriedka manžel a často aj deti, ak chcú sa chcú hrať na mobile...😅👍😉
U nas sa vysava kazdy druhy den,ked sa ale narobi bordel,ci je nejaka praca,alebo sa nakopi viac deti,nieekdy i dospelych,i kazdy den..ked bol syn maly a liezol,vysavala a umyvala som kazdy den..odkedy vsak travi viac casu v zvyslej ako vo vodorovnej polohe,umyvam len raz tyzdenne..zakial teda nieco vynimocne neuspini podlahu..vtedy zmyjem znova vsetko..vysavam prevazne ja,niekedy sa muz chyti sam,ale led ho poziadam,vzdy bez problemov..za chvilu uz sa ale chyst do prace,takze vazne zvazujeme kupu iRobot-a..preco si neusetrit volny cas,ktoreho bude zasa menej..
momentalne vysavam kazdy den, mam male dieta a som doma na RD, ale ked som chodila do roboty, vysavala som tak 2x do tyzdna alebo podla potreby, a vysavam vyhradne iba ja...
Pri 4 detoch a 2 psov mam v dome 3 vysavace a poctivo vysavam kazdy den.
@h2 presne ja sa riadim heslom že dom ma slúžiť mne nie ja domu. moja mama je zo mňa na prášky aj ona je ten typ čo večne behá s mopom a prachovkou a žehlí ešte aj ponožky ja žehlím len teraz vecičky malej a to len preto že je babatko inak nežehlím .vytieram dva krát do týždňa aj to len pre to že moj manžel ma tendenciu prehenhnúť obutý po dome a unas je večne prevádzkový bordel . ja nieže upratovanie nemusím upratujem rada ale ja jednoducho upratovať neviem 🙂
u NAS vysavaju chlapi. manzel je vo vysavani velmi dosledny a tak mu vysavanie trva aj hodinu a pol...no to by ste potom mali vidiet ten poriadok 🙂 syncek sa to krasne uci od neho. cize u nas vysavaju povacsine chlapi.

U nás vysavam len ja a to každý druhý deň +potom hneď umyjem podlahu. A to sme len dvaja :D