Máte vo svojom okolí naozajstného energetického upíra?

samsung_tomas
27. apr 2017

Máte vo svojom okolí naozajstného energetického upíra? Kto je to a ako naspäť naberáte vysatú energiu?

sissy27
27. apr 2017

@samsung_tomas áno, mám... môjho šéfa... ale zas vďaka nemu dokážem "dobíjať baterky" fakt asi z čohokoľvek 😂 ale jasné že najlepšie to ide spánkom, akokoľvek príjemne stráveným časom či už s rodinou, priateľmi alebo kľudne aj osamote 🙂

ema234
27. apr 2017

Ano mam, staci ze pride na navstevu a vsetci sme bez energie, rozladeny a najsmutnejsie je ze maly mi vzdy ochorie a ja tiez som oslabena dalsie tri dni. Takze ono to nazaj nieje sranda. Energiu doberam tak, ze to musi prejst samo. A je to najblizsi clovek z rodiny co ma mrzi ze je aky je.

lilyianka
27. apr 2017

@samsung_tomas mala som....s "kamaratkou"som sa prestala stretavat a kolegyna dala pred par mesiacmi vypoved 😉

martinkaha
28. apr 2017

Mňa vyvíjajú starí ľudia a niekedy aj takí, čo ma za hodinu nepustia ani raz k slovu, len hovoria stále o sebe... Dobitie = únik od takej osoby, spánok...

danielak84
28. apr 2017

Ja mam hneď dvoch a bohužiaľ su to moji rodičia a zatiaľ bývajú u nas v dome lebo sa im stavia pristavba takže ich budem mat na krku aj potom.Od kedy su u nas ,10 mesiacov,tak som vyzmykana ako citron.Ani deti ma tak neoberaju o energiu ako oni dvaja.Este som neprišla na to ako dobit baterky,trochu mi pomôže ked vypadnem do mesta na nákup a nevidím ich.

marsmykkok
28. apr 2017

Mám, jedna osoba je moja veľmi blízka, to ma dosť mrzí, že ju mám rada a oberá ma o energiu a potom ešte suseda, ktorú stretávam tiež často.
A ako dobíjam baterky? Hlavne spánok, počúvanie mp3, prechádzky v prírode.

jahodka8
29. apr 2017

Mne odoberá energiu asi každý. Dobíjanie je čoraz ťažšie. Len kľud pomáha.