icon

Poznáte najkrajšiu ženu vo svojom okolí?

Dnes o 14:03

Ahojte. Zaujimalo by ma, ci mate vo svojom okoli niekoho, teda zenu, slecnu, alebo dievca pri ktorom si poviete ze je ozaj neskutocne krasna? U mna je to susedy dcera, Ma asi 25 rokov a je to zena ktora nechava chlapov v uzase, a zeny az zatinaju zuby. Nie iba jej prirodzenou krasou, ale aj obliekanim , v jeden den lesna vila, v druhy den diablica. Mate v okoli tiez niekoho takeho? (aj slecna v bielo ruzovych plavkach sa moze pridat, alebo ju niekto spomenie)

Strana
z2
kataina
Dnes o 14:09

krása je znak relatívny, každý to vidí inak...

anonym_7f22c5
Dnes o 14:09

Táto téma má akože aký zmysel? 😀

biba_18
Dnes o 14:11
@anonym_7f22c5

@anonym_7f22c5 chce si písať o slečne v bielo ružových plavkách 😏

kataina
Dnes o 14:12
@anonym_7f22c5

@anonym_7f22c5
založíme debatu:
"Moja suseda je krajšia, ako tvoja "
😀

kataina
Dnes o 14:16

za 10€ pošlem zrkadielko, môžeš sa opýtať

petronelag
Dnes o 14:19

@anonym_autor Každému sa páči niekto iný.

minenkaa
Dnes o 14:26

Moj odraz v zrkadle ,nikdy som nič krajšie nevidela ,takže mám šťastie,že ma moja krása sprevádza cely zivot

minenkaa
Dnes o 14:27

Ty slečna,čo potrebuješ stále pocuvat aká si krasna ,niesi kebo všetky ostatné sú krajšie a na teba už krása neostala

anonym_67d5b3
Dnes o 14:44

@anonym_autor Túto tému založila dospelá žena ?

anonym_71edb7
Dnes o 15:04

To zas ktorá sa v piatok takto nudí ?

anonym_0b89b2
Dnes o 15:13

@anonym_autor nikdy ma nenapadlo hodnotit zenu ako krasnu prekrasnu a pri tom zatinat zuby.

jblheart

Nepoznám

anonym_0b89b2
@anonym_67d5b3

@anonym_67d5b3 skor muz50+ ktoremu sa paci suseda

anonym_59b623
Dnes o 15:19
@anonym_67d5b3

@anonym_67d5b3 myslím že sused - chlap

wilkova
Dnes o 15:32

Nie je to žena z môjho okolia, ale hádam nevadí. Minule som išla po nákupnom centre a oproti mne išla cca 80 ročná dáma, krásne oblečená, mala perlový náhrdelník, malý klobúčik, na klope saka brošňu. Pomáhala si pri chôdzi paličkou. Fakt bola krásna 😊

anonym_3b1e71
Dnes o 15:34

Este nikdy som nezatinala zuby, ked som videla inu zenu 😀. Ak sa ti tak paci ta zena, tak ju zavolaj na rande. Podla mna si chlap.

zuzitko74
Dnes o 15:35

Ja som si uvedomila, že netuším...ja si tie ženy okolo seba až tak nevšímam. Ale mám zopár fakt pekných susedov a kolegov.

pralinka25
Dnes o 15:51
@wilkova

Nie je to žena z môjho okolia, ale hádam nevadí. Minule som išla po nákupnom centre a oproti mne išla cca 80 ročná dáma, krásne oblečená, mala perlový náhrdelník, malý klobúčik, na klope saka brošňu. Pomáhala si pri chôdzi paličkou. Fakt bola krásna 😊

@wilkova pred zhruba 15 rokmi som takto stretla pri poliklinike babičku a vážne som si na niekoho prvý krat povedala ze wau krásna. Stará pani ale ta krása bola až zvnútra. Určite uz nežije ale ona musela byt za mlada nádherná. Mala strašne pekný úsmev aj po tých rokoch.

pralinka25
Dnes o 15:52

Inak tieto témy sa tu opakujú pravidelne a som presvedčená ze furt to píše rovnaká osoba podľa stylu

anonym_515975
Dnes o 15:59

Uz som to tu pisala viackrat. Mam taku kolegynu. Je uz 60+, zachvilu ide do dochodku, ale je nadherna. Pritom sa vobec nemaluje a starne s graciou, nema ziadne upravy. Trochu mi pripomina Pavlinu Porizkovu. Ja som ju spoznala uz teda vo vyssom veku, ale ked bola mlada, musela byt neskutocna kocka.
A mam este jednu kamaratku, relativne znama na instagrame. Teraz ma uz rozne upravy, ale kym este nemala, bola fakt krasna. Vsetci chlapi za nou odjakziva saleli. Ale je to ten typ, co je so sebou vzdy nespokojna a upravami si to nejako kompenzuje. Je to velka skoda, ze si takto znicila krasu (aj ked ona ten pocit asi nema).

anonym_a2b688
Dnes o 16:05

Ja neviem, ale ja ženskú "krásu" vôbec nevnímam. Proste žiadna žena pre mňa nie je krásna, je to proste len nejaká žena. Zato pekných chlapov vo svojom okolí by som ti vedela vymenovať.

anonym_661604
Dnes o 16:06

Niektore to tu tocia na vnutornu krasu a podobne. Resp ze kazdemu sa paci nieco ine. Ale uprimne si myslim standardy krasy su univerzalne. Zvysok je len phybanie reality. A politicka korektnost.tu maju ludia potrebu si castp dvihat ego. Ale realita je nieco objektivne

simsalabim
Dnes o 16:14
@biba_18

@anonym_7f22c5 chce si písať o slečne v bielo ružových plavkách 😏

@biba_18 kto je slecna v bieloruzovych plavkach?

biba_18
Dnes o 16:15
@simsalabim

@biba_18 kto je slecna v bieloruzovych plavkach?

@simsalabim netuším 😂😂 ale spomína ju v príspevku 🤭

anonym_ccde1e
Dnes o 16:18

Si lezba?

anonym_3b1e71
Dnes o 16:24
@biba_18

@simsalabim netuším 😂😂 ale spomína ju v príspevku 🤭

@simsalabim
@biba_18 To ste asi nestihli tu vtipnu diskusiu. Nejaka 30tka vycapila svoju fotku, jej tvar nebolo vidiet. Ale mala bielo ruzove plavky. Spodok plaviek vyzeral ako nohavicky. Pisala o sebe, aka je krasna a pytala sa, ze preco tak malo like jej dali na fb 😀.

pralinka25
Dnes o 16:26
@anonym_661604

Niektore to tu tocia na vnutornu krasu a podobne. Resp ze kazdemu sa paci nieco ine. Ale uprimne si myslim standardy krasy su univerzalne. Zvysok je len phybanie reality. A politicka korektnost.tu maju ludia potrebu si castp dvihat ego. Ale realita je nieco objektivne

@anonym_661604 áno štandardy sú ale aj tak sa každému paci niečo iné. A to je fakt. Minule to jedna modelka pekne povedala. Každá krajina každá národnosť ma úplne ine štandardy. Opisovala tam rôzne preferencie krajín na modelku. V podstate nikde nevyhovie žiadna a aj tu najkrajšiu upravujú.

anonym_661604
Dnes o 16:36
@pralinka25

@anonym_661604 áno štandardy sú ale aj tak sa každému paci niečo iné. A to je fakt. Minule to jedna modelka pekne povedala. Každá krajina každá národnosť ma úplne ine štandardy. Opisovala tam rôzne preferencie krajín na modelku. V podstate nikde nevyhovie žiadna a aj tu najkrajšiu upravujú.

@pralinka25 cize ideme porovnat rozne kultury a narody? To hadam nie. Myslim ze kazdy dokaze posudit realnu fyzicku krasu resp. Jej idealy. Nehovorim ze ich splnam ja🙂 ale vnimam realitu. Tu moze mat niekto aj napt 95kg a riedke vlasy a spadnute prsia no dvihaci sebavedomia hovoria o krase. Ze si citujem kocka a podobne. Nevravim ze sa treba ponizovat ale hovorim o vnimani objektinej reality

anonym_cb2c2f
Dnes o 16:44

Som obklopená množstvom krásnych žien a viem ich pochváliť... a viem vybrať aj tú, ktorá je podľa môjho vnímania najkrajšia, výzorom, ale aj vyžarovaním, eleganciou, štýlom a energiou, chlapi sa tiež za ňou vždy otáčali, ale krása je samozrejme subjektívna

anonym_e2473b
Dnes o 16:48

@anonym_autor Áno, poznám. Napríklad moja mama, ktorá nás s láskou vychovala, a je dobrým človek. Takisto dosť iných žien, ktoré sú naozaj krásne, nie iba navonok, aj to v 20tich rokoch. To nie je žiadne umenie vyzerať dobre v takom veku

Strana
z2