icon

Ako trávite voľný deň s deťmi?

hana_xbionicsphere
Moderátor
7. máj 2018

Zajtra je sviatok a pred nami, matkami, večná otázka, čo s voľným dňom? Ideálne ak ho vieme stráviť na jednom mieste tak, aby sa zabavili a unavili aj naše deti, aj my, rodičia. 🙂 Ja ho plánujem s manželom a synmi stráviť v x-bionic sphere na rodinnom evente Pomlé Run. Napíšte mi, kam sa chystáte vy.

Strana
z2
tin007
7. máj 2018

Vzdy ked sa da, tak sme vonku a v pohybe. Zajtra by sme si radi urobili minivylet na Draci hradok pri Borinke v Malych Karpatoch.

e.vacka
7. máj 2018

my najradšej spolu kdekoľvek v prírode..

veronika_belisova
7. máj 2018

My sme sa chystali na Železnú, ale prídeme pozrieť do x-bionic sphere za vami :D Športovci síce nie sme, ale povzbudzovať môžeme, a berieme aj plavky! 👏

ferihegy
7. máj 2018

Co najviac vonku 🙂

mirka_kratochvilka
7. máj 2018

Ja zatiaľ matka nie som, ale s mužom a švagrininou rodinou pobežíme už druhý ročník! Tešíme sa!!!!

majocka24
7. máj 2018

Na ihrisku , v prirode a v pripade nepriazniveho pocasia pri spoločnych hrách 😊

diana83
7. máj 2018

Včera 🙂

hana_xbionicsphere
autorModerátor
7. máj 2018

@diana83 Vidím že vy ste už objavili náš skvelý AdventureLand 🙂 Chodievate často?

lubimmisku
7. máj 2018

Teraz najviac vonku, najlepšie niekde, kde sú aj preliezky pre deti, takže už vás musíme navštíviť 😁. Keď doma, tak radi niečo tvoríme, vyrábame. Dnes sme si vyrobili origami žabky a robili preteky, keďže deti horúčkujú.

diana83
7. máj 2018

@hana_xbionicsphere Boli sme druhykrat, nakolko to mame dost daleko. Prvykrat sme vyuzili aj ubytovanie vo Vasom hotely a vyskusali vsetky atrakcie, ako wellnes, gymnasticku halu aj tuli kino 🙂 Detom sa velmi pacilo, takze urcite prideme castejsie.

majka99999
7. máj 2018

Moji chlapci idu s tatom na Pajstun, ja do prace.

lujzamisko
7. máj 2018

My ideme k malého krstným grilovať dúfam ze to všetko bude ôk. 😋

babybazar1
7. máj 2018

Zahrady zoo dovolenka tatry akcie dni kosic noc muzei vystavy

sugarbird
7. máj 2018

My takto ❤️maxim si rad vychutnáva chvíľky v xbionic a vždy sa teší ❤️

sugarbird
7. máj 2018

😊

sugarbird
7. máj 2018

Ale mame veľmi radi aj adventureland a tešíme sa že je konečne pekne a že sa tam môže vyblázniť ☺️

deti95060810
7. máj 2018

my s mm pri práci - mm stavia plot, ja budem robiť donekonečna poriadky a deti budú zháňať s kámoškami...😉

jabucko
7. máj 2018

vonku. co najviac sa da. zajtra chceme ist na piknik do Kucisdorfskej doliny pri Pk

simazu217
7. máj 2018

My sme u vas v AdventureLand stravili prijemne poobedie v sobotu. Bolo super a urcite sa este prideme vyblaznit, ked budeme u svagriny na "prazdninach". No svagrina k vam chodieva, kupat sa alebo do kina 😊
...zajtra travime den na chalupe👪

nevestienka
7. máj 2018

ahoj, tak my sa určite chystáme niekam von..na ihrisko alebo niekam kde sa dá s detmi hrať, skákať a šantit

maminajanka
7. máj 2018

a my zajtra na úžasné langoše na kyselku, už teraz sa všetci tešíme

dominika86
7. máj 2018

Ak bude pekné počasie, tak my zajtra pozrieme na Pomlé run 😉

vajo9
7. máj 2018

My máme v pláne vyraziť na bicykli do Rajeckých Teplíc, kde sa prejdeme okolo jazierka, poobdivujeme labute, kačky a ryby a nakoniec sa vybláznime na neďalekom detskom ihrisku. Už sa tešíme teraz!

bubinko1506
7. máj 2018

Ak bude pekne, pojdeme zrejme do Viedne do zoo. Nase opice sa pojdu porozpravat s kamoskami v zoo😉

anka2103
7. máj 2018

Od rana do vecera na dvore

lelusa
7. máj 2018

Pieskovisko doma, hojdačka, bicykel... veľa možnosti, snáď stihneme či najviac..len nech počasie vydrží!!

hana_xbionicsphere
autorModerátor
7. máj 2018

@nevestienka ak ste z Bratislavy, či okolia Šamorína určite nás príďte pozrieť do x-bionic sphere 🙂 Zajtra tu bude počas Pomlé Run veselo, snaď nám vydrží počasie! Držte palce.

hana_xbionicsphere
autorModerátor
7. máj 2018

@dominika86 to sú krásne fotky! Budeme sa tešiť a o 14:00 hod. určite príďte na oficiálne otvorenie AdventureLand. Pripravný je tam sprievodný program divadlo, súťaže,....

hana_xbionicsphere
autorModerátor
7. máj 2018

@lelusa presne snáď počasie vydrží!!!!

blackcat8885
7. máj 2018

Nemame v malom meste vela moznosti tak zajtra aspon kolobezka,ihrisko a zmrzlina ked bude pekne

Strana
z2