icon

Ako stráviť daždivý sviatok s deťmi?

6. jan 2024

Ahojte, je sviatok a prší, ako sa chystáte stráviť dnešný deň (najmä s malými deťmi)? Ja som plánovala nejaké výlety, ale počasie mi moje plány trocha kazí 😄 a doma ma už zjedia, poraďte niečo 🙂
Ďakujem.

nafka0483
•
6. jan 2024

My mame rodinny obed a poobede navstevu ak vzdialenejsej rodiny. Medzitym prechadzka. Tu neprsi ale ak by zacalo tak gumaky, oblecenia do dazda a ideme ;)

tundra
•
6. jan 2024

Odhadzovat sneh🤪

katica06
•
6. jan 2024

Síce väčšie deti...doobedie rozoberieme vianočnú výzdobu, poobede, pedikérku s dcérou potom kino a nákup

mirage
•
6. jan 2024

@katica06 nežijete na Slovensku?

katica06
•
6. jan 2024

@mirage ale áno a celý život vidím z okien na zahraničie

sense
•
6. jan 2024

Pôjdeme na sneznice do hôr. Keďže na lyžovačku je trochu neskoro keďže chlap ešte len teraz vstal

ivik4
•
6. jan 2024

Keby sme nesli na oslavu tak by sme vegetili doma pri telke, vcera sme pobehali obchody a boli na kavicke

gabika0825
•
6. jan 2024

Veď ich oblec do pršiplášťa a na nohy das gumáky a von na prechadzku sa dá ísť. U nás iba poprcha ale nie je zima. Ja sa dnes budem konečne venovať upratovaniu po sviatkoch, take väčšie upratovanie-aj skriňa, kuchynská špajza, atd… potom idem na nechty k večeru a pptom už iba oddych

lenkakravcova
•
6. jan 2024

My sme neplánovali nič konkrétne okrem palaciniek, ideme nakoniec na zubné trhať zub.. 😀

anjelicek26
•
6. jan 2024

Nakupit (u nas nie je sviatok), upratat, s detmi sa ucit, robit projekty do skoly, pracky otacat, taka sobotna klasika 🙄 Poobede ma syn zapas z hadzanej, tak tam pojdeme, ine asi ani nic.

deti95060810
•
6. jan 2024

piecť tortu... syn má narodeniny.

ivangeline
•
6. jan 2024

Vsetci vrcia. ;D Ja odpocivam. Navarene mame. Do kostola. K svokrovcom na kapustnicu. Mozno klzisko. Boli sme aj pozvani na zimnu Christilandiu...ale kedze mame rezim s mini babatkom,nijak nam tam nevychadza. :/ Skoda.

slavomira236
•
6. jan 2024

Ja som dovarila..deti hraju playko potom ideme na klzisko

alickapusinka
•
6. jan 2024

@lenkakravcova 😢držim palce.

lenkakravcova
•
6. jan 2024

@alickapusinka bolo to len vytrhnutie kyvajuceho sa zuba u dieťaťa, takže nakoniec to bolo vpohode 🙂

alickapusinka
•
6. jan 2024

@lenkakravcova tak je dobre ak už neboli.