icon

Aký najlepší film ste videli v poslednej dobe v kine?

hana_xbionicsphere
Moderátor
11. máj 2018

Súťažte s Tuli Cinema - jedinečným kinom s tuli vakmi v x-bionic sphere v Šamoríne. Zajtra o takomto čase vyžrebujeme 5 z vás a odmeníme vás lístkom do kina Tuli Cinema.

Strana
z2
sunny3
12. máj 2018

Ukradnuté deti

g_fecka
12. máj 2018

Naposledy som bola v kine na Harryho Pottera - Dary smrti 2. bolo to uz velmi davno 😂

catherinah
12. máj 2018

Tlmočník 👍

4ocka
12. máj 2018

Avengers najnovsi👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 Skvely film, ale na 3 D uz nikdy nepojdem 🤦🏻‍♀️😬

lienka737
12. máj 2018

Wonder bol krasny

mivalik
12. máj 2018

Ja som bola naposledy v kine na filme Čiara, popravde ma to veľmi nebavilo.Po Únose som mala veľké očakávania aj keď to boli úplne neporovnateľné príbehy.

cilkau
12. máj 2018

pozrela by som si Bella a Sebastián 3 navždy priateľmi, Taxi 5,Besnenie,Dve a pol kačky,Coco,nový Avangers nekonečná vojna,🌜👍🙂😉🍀🍀🎁

sticker
tarvika
12. máj 2018

Naposledy asi na silvestra😃 hora medzi nami

slniecko26
12. máj 2018

V kine som bola v marci s dcerkou na rozpravke Coco 😊 uzasne krasna rozpravka najkrajsia aku som videla!

amenka77
12. máj 2018

@hana_xbionicsphere
Naposledy sme s dcerou boli na rozpravku coco, ale rada by som si dopriala aj,kino s manzelom❤❤

hana_xbionicsphere
autorModerátor
12. máj 2018

@sayurinka blahoželáme vyhrali ste od nás lístok do kina Tuli Cinema v x-bionic sphere. Napíšte mi správu dohodneme sa na prevzatí výhry.

hana_xbionicsphere
autorModerátor
12. máj 2018

@amenka77 blahoželáme vyhrali ste od nás lístok do kina Tuli Cinema v x-bionic sphere. Napíšte mi správu dohodneme sa na prevzatí výhry

hana_xbionicsphere
autorModerátor
12. máj 2018

@keena blahoželáme vyhrali ste od nás lístok do kina Tuli Cinema v x-bionic sphere. Napíšte mi správu dohodneme sa na prevzatí výhry

hana_xbionicsphere
autorModerátor
12. máj 2018

@strukova blahoželám vyhrali ste lístok do kina Tuli Cinema v x-bionic sphere! Napíšte mi správu dohodneme sa na prevzatí výhry.

hana_xbionicsphere
autorModerátor
12. máj 2018

@8853 blahoželáme vyhrali ste listok do kina Tuli Cinema v x-bionic sphere. Napíšte mi správu dohodneme sa nás prevzatí výhry.

bumbalko
12. máj 2018

ja som bola naposledy v kine s deťmi na rozprávke praclovek, alebo tak nejak, už ani presne neviem ako sa to volalo, no bolo to supeeer a veľmi sme si to užili, veľmi rada chodím do kina s deťmi na rozprávky ❤

keena
12. máj 2018

@hana_xbionicsphere dakujem hanka. Pisem spravu

8853
13. máj 2018

@hana_xbionicsphere dakujeem 🙂

andrea316
13. máj 2018

S laskou Vincent-užasny film určite odporučam

amenka77
13. máj 2018

@hana_xbionicsphere jeeeej super, hmed Vam pisem spravu😀

katulienka85
13. máj 2018

Na rozprávky chodíme pravidelne. Naposledy to bola Včielka maja. Dospelácke filmy veľmi nestíhame🙁.

Strana
z2