Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.
Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉

Vsetky su super... Hlavne odcenujem ze su s 0,00 % alkoholom
Dnes sme s kolegami vyžrebovali prvých výhercov/výherkyne:
@tobiaslubko
@retiazka
@ketrin_ka
Prosím, dajte nám vedieť do pošty vaše adresy a čísla a tiež akú príchuť vám pošleme 🙂
@matus_bazant jeeej ako krásne sa zacal dnešný den 😉 Na letné posedenie s radlerom si sice pockam,ale tesim sa veľmi ☺Dakujem
@retiazka Teším sa, že sa tešíš 🙂 A teraz šup informácie do pošty 🙂
@matus_bazant čože dakujem krasne 😀
U nas vacsinou kupuje manzel klasika citronovy,ale isto ochutnam aj bazu (tu milujem)
Tie mam dnes :D
@tinni23 aj my si dnes budeme pripijat radlerom na moje tiez dnesne narodeniny...tak vsetko najlepsie 😘nam💙
@matus_bazant dobry den a pre mna by sa nenaslo mam dnes narodeniny ;))) a som zakaznicka vasa stala robim oslavu babsku jazdu ze ci by si nedalo velmi pekne prosim;))
@matus_bazant Citron+baza+mata...uplne TOP! Milujem ciste pivo, ale ked nemozem, tak toto nema chybu 🙂
Určite citrón mňam, ale všetky su super
🙂 ja mám najradšej nealko citrón - ale teraz ste ma príjemne prekvapili novinkou, ktorú sa chystám ochutnať - levanduľa čierna ríbezľa 🙂 Z čiernej ríbezli milujem všetko - nanuky, malinovky, čerstve ovocie a vypadá to tak, že už aj pivo 🙂
@petronelaura
@babatienko27 vsetko najlepsie zienky 🙂
@lucia211 Ochutnaj a daj nám vedieť, že ako ti zachutila naša novinka 🙂
milujeme príchute baza -mäta-citrón!
Musím povedať,že som dlho odolávala, príchutiam v pive som neverila. Alebo som skôr nebola ochotná ochutnať,myslela som si,že je to úplný nezmysel a určite to bude... Ale nakoniec som neodolala a ochutnala a musím povedať,že OK, môže byŤ a najviac ma oslovila príchuť baza-mäta citrón, takže Zlatý Bažant dobý ťah urobil,že pivo s príchuťami vytvoril. Krásny deň
Jednoznačne citrón-baza-mäta, ale aj tá nová príchuť je výborná 🙂
S manželom obľubujeme klasiku, takže citrón. On ako vodič z povolania oceňuje najmä to, že je bez obsahu alkoholu, takže na grilovačkách večer nemá limity, aké by museli byť pri alkoholických nápojoch 😀
Dnes som si konecne kupila tu levandulu a ribezle, krasne vonia a je fajnova....😉
Dnes mi prisiel balicek. Dakujem pekne. A hned sme vyskusali novinku levandula cierna ribezla a musim povedat, ze aj napriek tomu, ze je sladsie je super a vychladene v lete bude naparadu. Este sa tesim na ochutnanie bylinkoveho. Citron, grep a treti baza mata a citron uz poznam a tam je pre mna top grep. Len tak dalej Zlaty bazant, tesime sa na dalsie novinky 😊
u nás je obľúbený citronový aj bazový, ale veľmi sa teším na ochutnanie levendule s ribezlou 🙂
jednoznacne topka je citron/baza/mäta 🙂... ale aj ostatne su fajnove. .. uz sa tesim na tu novinku levandula/ čierna ribezla 🙂
0% citron baza mata, ziadny iny 😉
mne kazdopadne chuti pomelo grep mame ho v robote a ide nam na dracku
Mne najviac chuti príchuť citrón
Nateraz mätový 🙂 ale veľmi rada by som ochutnala aj ten nový za predpokladu že by sa dal aj niekde kúpiť 😉 zháňali sme ho už v bille, freshi, kauflande aj tescu a nikde ho nemajú...

Jednoznacne klasika citron,vzdy ked si ideme sadnut niekam a hlavne v teplom pocasi mi padne dobre a osviezi ma,aj s matou je dobry ale malokedy ho v nejakych obcerstveniach mavaju