icon

Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?

matus_bazant
26. apr 2016

Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.

Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉

Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
petka11121991
26. apr 2016

Top je baza a citron,ale aj novinka levandula je vyborna🙂

lemasa
26. apr 2016

Najradšej stará klasika baza a citron ale nebránim sa ani novinkám akou je fantastická levanduľa ♥♥♥

grenka
26. apr 2016

Aj ja mam rada baza citron a mata a teraz v lete,ako mozno novopeceny vodic bu somnokusila aj tu levandulu...este sim ho.nevidela

ssuekk
26. apr 2016

Moj manzel povedal ze skrachujeme,ja ked som smadna tak flasa citronoveho radlera padne za obet.....co je staaaale. Mnaaam

papricka33
26. apr 2016

Levandula ma velmi neoslovila. Ja ostavam pri citrone s bazou 🙂 pri radleroch preferujem taku akuratnu horko-sladko-kyslu chut. Takze mi k stastiu staci citron, grep, cerveny pomaranc, alebo limetka 🙂

mirkaaak
26. apr 2016

Pre nas jednoznacne grep

gretocka
26. apr 2016

baza, mata a citron je moja topka zatial (ale ked nie je poruke, potesi ktorakolvek z vasich 0,0% prichuti 🙂, ale verim, ze nova levandula ma oslovi minimalne tak isto ... musim rychlo hladat v obchodoch okolo mna 🙂 alebo si ju vychutnam z vasho balicka ? 🙂

lambim
26. apr 2016

citrón, baza a mäta je môj najobľúbenejší 🙂

xmilix
26. apr 2016

Jednoznacne klasika...citron 😉

simimi
26. apr 2016

Citrón, baza, mäta môj favorit

maminalalala
26. apr 2016

u mňa je topka citrón, báza, mäta, včera som si kúpila k nedeľnej opekačke 🙂 už sa neviem dočkať!!

delphineta
26. apr 2016

Baza-mäta,ten nový mi pride ako saponat na riady

pm3
26. apr 2016

Tiez ho milujem,hlavne klasiku citron nealko,len preco zavadzaju a nieje 100%nealko???
Vraj 0,0.....no ta hviezdicka pri tom znamena ine%....
Ach joj uz nic poctive....

janettan
26. apr 2016

citrón, baza, mäta - ten máme v súčasnosti aj doma v zásobe

cukricek12
26. apr 2016

Môj najobľúbenejší je citrón-baza-mäta alebo len citrónový. Ešte by som chcela ochutnať novinku s levandulou, ale stále zabúdam kúpiť. 🙂

matus_bazant
autor
26. apr 2016

@pm3

Akurát som to dnes už vysvetloval... Tak ak ti nebude vadiť, skopírujem odpoveď. Uvádzať údaj "Alkohol: max. 0,5%" nám ukladá aktuálne platná slovenská legislatíva, konkrétne Vyhláška ministerstva pôdohospodárstva č. 30/2014 o požiadavkach na nápoje. V §11, odsek 4 sa dočítaš, že "v označení na obale sa musí uvádzať skutočný obsah alkoholu v % obj.; to neplatí pre pre miešaný nealkoholický nápoj, kde sa uvedie najvyššie prípustné množstvo alkoholu v % obj.". Tá istá vyhláška hovorí v §11, odseku 3, že nealkoholický miešaný nápoj (čo je aj náš radler) môže mať max. 0,5% alkoholu. Obdobné pravidlá platia aj pre nealkoholické pivo (§4).

Skutočný obsah alkoholu v našich Radleroch 0,0% je menej ako 0,04% (štyri stotiny percenta a menej), čo je po zaokrúhlení 0,0%. Teda etanolu je tam tak nepatrné množstvo, že sa z neho ani nedá nafúkať, čo dokazujú aj testy na policajných detektoroch, ktoré sa robili minulý rok: http://www.tvnoviny.sk/domace/1796313_vodici-po...

Už však vyšla nová ministerská vyhláška, ktorá tieto pravidlá mení a my budeme môcť od 1. júna uvádzať na Radleroch 0,0% len skutočné množstvo alkoholu zaokrúhlené na jedno desatinné miesto - 0,0%.

ketrin_ka
26. apr 2016

Citron+baza+mata je brutaaaaal 😊

noelik2
26. apr 2016

Mam rada vsechny aj citron, aj grep aj citron+baza+mata uz vyzkouset jen levandulove🍺🍺🍺🍺🍻🍻🍻🍻🍻

pm3
26. apr 2016

Hej ale ked mate na to alergiu,co asi nepoznate,hned je to citit...kazdopadne bude niekedy skutocne 0,0?strasne ho mam rada,no kedze ho nemozem,len obcas od manzela chlipnem glg,co si skuste zazit....

mimca77
26. apr 2016

Ja milujem vsetky, najviac asi grep, a drahy Radlerom pohrdal, ale odkedy ochutnal citron/baza/mata, tak ho nosil z obchodu pravidelne, len kamaratom by sa nepriznal 😀 Novu levandulu som este neskusala, ale pri najblizsej prilezitosti urcite skusim 🙂

auxtacka
26. apr 2016

vsetky su super! ale ked si mam vybrat tak ten bazovy je naj!

erikab82
26. apr 2016

citrón, baza mäta 🙂 s som veľmi zvedavá na novinku s levanduľou, zatiaľ som ju u nás v obchode nevidela 🙂

livinka1111
26. apr 2016

My ľúbime baza mäta... Normálne idem asi doobchodu kúpiť, len chute mi robíte 🙂

aja656
26. apr 2016

u nas vyhráva klasika citron 🙂 ale po tom čo sme skusili novinku levandulovy mame novú topku 🙂 :-* v chladnicke nesmie chýbať 🙂 lenže koli mojmu tehu si ho doprajem len občas 🙂 ale už sa teším na horuce leto a vychladený radler v chladničke 🙂

lucinka144
26. apr 2016

Jednoznacne citrooooon . ak vyhram... Dam si na vase zdravicko 🙂

mateson
26. apr 2016

@matus_bazant mám dotaz 😠 všade reklamujú tie nové v plastových flašiach no ja to u nás v meste nemožem nikde zohnať. Tesco, Coop, Lidl nič . Že by Kaufland? Na čo to je všade na plagátoch keď to nikde nemajú? U nás celkovo ako sa troška oteplí, tak bažant radler citron nealko je automaticky nedostatkový tovar.

anturia78
26. apr 2016

všetky sú veľmi dobré, chutné, hlavne správne vychladené ale u mňa je na prvom mieste citrón

mateson
26. apr 2016

citrón je naj. Grilovacia sezóna sa blíži a radler k tomu patrí.

1mirka1
26. apr 2016

Nealko radler je super vec na každú smädnú príležitosť a po dobrom obede keď šoférujete 🙂 milovala som ho aj počas kojenia a chuť asi podľa nálady a správne vychladený je ako čerešnička na torte 🙂 Na zdravie, ako sa povie🙂

kvetulienka253
26. apr 2016

ja lubim grep. Neviem sa dackat leta 🙂