Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.
Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉

Ja urcite budem milovat levandulovy,len stale ho u nas nemozem zohnat...😀
Moj radlerový favorit je citron, baza, mata...stále ked zbehnem na nákupy...aspon jeden v košíku musí bit...a moj 3ročný synček poskakuje netrpezlivo...lebo stále si malý dúšok aj on vybojuje(už od mala vie čo je dobré) 🙂
Najradsej mam citronovy,ten si ma ziskal 😉 ,este som nestihla ochutnat levandulu a ciernu ribezlu,tak som zvedava ako ocari. 🙂
Jednoznačne citrónový. V lete musí byť 🙂 A Zlatý Bažant je top
u nas top citron nealko 🙂
v našej celej rodine len mäta a cintrón, to je super chuť, ten sa vydaril 🙂
zatial naj naj naj citron, ale videla som reklamu na levandulu tak ked ochutnam uvidim ...
Citrón-baza-mäta, mňaaaam!!!
citron-baza-mata
môj favorit je citrón. Pivo mi nechutí ani nevonia, ale radler citrón je super.
Citron-baza-mata ☺
citron je fajn, ale vacsinou vitazi citron-baza-mata 😉
uz aby sme rozpalili gril
Úplne najviac sa teším na leto,kedy budú deti pobehovať po záhrade,a ja sa vyvalím do tieňa a budem cuckať Bažanta-citrón ❤❤❤
Citron ;)
Najlepší je citrón....
grep
Citronovy je najlepsi 😉
Najlepsi je urcite grep,potom baza- citron. Vceea sme ochutnali levandulu a ribezlu,ale ta chut ma neoslovila. Na mna prilis cukrikova.
Citrón je u nás top. Keď je teplo tak samozrejme vychladený 😉
citrón jednoznačne, klasika je klasika 🙂
citroooon.... :D 0,0 v tehotenstve, aj po.... mozem kojit, soferovat, vsetko... 🙂a som maximalne prijemne osviezena... 🙂
Odpoveď pridávam aj ja 😉 Kámoši, rodina, naša domácnosť preferuje citrón + baza + mäta. Novinku levanduľa sme ešte nemali, ale pri najbližšej rodinnej oslave určite vyskúšame a prekvapíme okolie 🙂 🙂 🙂 A veríme, že to bude na jednotku 😖 😖 😖
Levandula a cierna ribezla 😉
Citron,baza,mäta-bez nich som v tehotenstve nevydrzala ani den 🙂
u mna top je citron, baza mata :D najlepsi radler
najviac mi chuti baza a mata, citron 🙂 uz sa tesim ked vyskusam levandulovu 🙂 🙂 🙂
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Citrón 0,0% my ho pijeme ako malinovku na trávenie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :-
žiadny 😀 ten citrónový som skúšala a je to blééééé 😀

U nás je top citrón nealko. Samozrejme, správne vychladený 🙂