Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.
Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉
Moj radlerový favorit je citron, baza, mata...stále ked zbehnem na nákupy...aspon jeden v košíku musí bit...a moj 3ročný synček poskakuje netrpezlivo...lebo stále si malý dúšok aj on vybojuje(už od mala vie čo je dobré) 🙂
Najradsej mam citronovy,ten si ma ziskal 😉 ,este som nestihla ochutnat levandulu a ciernu ribezlu,tak som zvedava ako ocari. 🙂
v našej celej rodine len mäta a cintrón, to je super chuť, ten sa vydaril 🙂
zatial naj naj naj citron, ale videla som reklamu na levandulu tak ked ochutnam uvidim ...
môj favorit je citrón. Pivo mi nechutí ani nevonia, ale radler citrón je super.
citron je fajn, ale vacsinou vitazi citron-baza-mata 😉
uz aby sme rozpalili gril
Úplne najviac sa teším na leto,kedy budú deti pobehovať po záhrade,a ja sa vyvalím do tieňa a budem cuckať Bažanta-citrón ❤❤❤
Najlepsi je urcite grep,potom baza- citron. Vceea sme ochutnali levandulu a ribezlu,ale ta chut ma neoslovila. Na mna prilis cukrikova.
citroooon.... :D 0,0 v tehotenstve, aj po.... mozem kojit, soferovat, vsetko... 🙂a som maximalne prijemne osviezena... 🙂
Odpoveď pridávam aj ja 😉 Kámoši, rodina, naša domácnosť preferuje citrón + baza + mäta. Novinku levanduľa sme ešte nemali, ale pri najbližšej rodinnej oslave určite vyskúšame a prekvapíme okolie 🙂 🙂 🙂 A veríme, že to bude na jednotku 😖 😖 😖
najviac mi chuti baza a mata, citron 🙂 uz sa tesim ked vyskusam levandulovu 🙂 🙂 🙂
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Citrón 0,0% my ho pijeme ako malinovku na trávenie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :-

U nás je top citrón nealko. Samozrejme, správne vychladený 🙂