Rýchla energia počas dňa - čo vám funguje?
@dominika6 ano slniečko vie dodať energiu, tuto jar je zatial nejake nerozhodne, ale minuly vikend bol nadherny🙂 a sladke - v najhorsom toto zafunguje vzdy🙂
@janka_bazant
cez víkend bolo super,sedeli sme na záhrade a popíjali radleríka,...ale ked je takto tak sa len šupnúť na gauč k telke ☹
Mne pomôže samozrejme káva ale teraz na jar si vyrábam žabí sliz, ktorí ma povbudí 🙂 smoothy sú to bylinky ako mäta, šalvia, žihľava, ženšen päť listý a ovocie ako jahody, banán, čučoriedky alebo čo dom dal 🙂
U mňa jednoznačne slnko 🙂 V pochmúrnych, zamračených dňoch som ako mátoha. Milujem si vychutnávať dobre vychladený radler, príp. pohár vínka na slnečnej terase v dobrej spoločnosti.
Umna dobijam energiu sladkym a potom je to rodina a kamarati a ti vedia dobit baterky az az 😀
Bude to asi neuveriteľná ale moje deti sú dobíjačmi energie ale aj na druhej strane ma vedia niekedy aj poriadne vyšťaviť a hlavne pobyt vonku, hlavne to vtedy vnímam, keď sú deti choré a ja som uzatvorená s nimi medzi štyrmi stenami a môj muž je vtedy zo mňa nervózny ...... väčšinou si to zlízne
U mna na dobitie energie pomaha cerstvy vzduch a prechadzka.s jedal mi pri unave pomahaju oriesky a z napojov ovocne cerstve stavy a ked sa da co je malokedy pri dvoch nezbednikoch dam si aspon 20min.slofika 🙂
Prechádzka , káva , sladké slané kysle nemusím Skákanie na Trampolíne a jasne moja dcérka
Slnko, a dobry zazvorovy cajik z cerstvo nastruhaneho zazvoru so skoricou a klincekmi medom a citronom
najlepším dobíjačom je samozrejme slnko, no nie vždy sa môžeme naň spoľahnúť. Ak mi treba dobiť "baterky", najrýchlejšie to spraví kvalitná čokoláda 😀 Ale mám aj jeden fajn receptík, ktorý ma ešte nesklamal 🙂 Zmiešajte 1 veľkú lyžicu medu, 1 malú lyžičku mletej škorice a trochu vody. Môžete užívať niekoľkokrát denne.
Okrem cokolady este ovocny pohar - bobulovite ovocie (jahody, cucoriedky, maliny, ribezle - samotne alebo aj mix), na to 2-3 lyzice bieleho jogurtu a na vrch 2-3lyzice zapekanych musli. Nizkokaloricka zdrava maskrta.
Mňa nabije pozitívnou energiou prechádzka po čerstvom vzduchu. Vyvetrám si hlavu, pretriedim myšlienky, ak je pekné počasie, že svieti slniečko - to je úplný bonus k tomu 🙂
Nedávno som na odporúčanie kamarátky vyskúšala chia semienka, ona ich už dlhšiu dobu používa na dobitie energie. A zabrali aj u mňa 🙂 určite si ich zájdem kúpiť do obchodíku so zdravou výživou 🙂
U mňa zaberá čokoláda... kvalitná, s vysokým obsahom kakaa... nielen že sa cítim po nej menej unavená, ale sa mi aj zlepší nálada 😵
a úplne naj je taká horúca v zime, vo veľkom hrnčeku - mňam 😝
U mna zabera prechadzka na cerstvom vzduchu v sprievode slnka a osviezujuci pohar vody ci radlera 🙂
u mňa rýchla energia znamená určite niečo sladké. Nemyslím tým čokoládu alebo niečo také, ale skôr niečo sladké v tekutej forme ;) to má vie vždy dobiť energiou.
Mne dobija baterky praca v zahrade, ked svieti jarne slnko, kvitnu pupavy, deti sa hraju v trave a ja si kopem, sadim, potom si dame obed vonku v zahrade, detom sa to tiez strasne rata 🙂.
A cez zimu, ak nesvieti slnko, tak ma zachrani jedine cokolada.
pre mňa bolo vždy riadnym dobitím čokoláda.Dokázala som jej zjesť na kilá.Dnes si dobíjam baterky cvičením.Práve som dopila s kámoškou Radlera a o hodinu idem na cvičenie.Už si nedokážem predstaviť deň bez behu,či cvičenia je to pre mňa DROGA.a stále ma to od januára 13 kilov,ale mínus-dobrý pocit
janka_bazant pri mojich 4 dcérkach niekedy, keď už naozaj nemám síl a všetkého dos´T, tak mi energiu nabije, keď príde dcérka a donesie výkres, ktorý pre mňa nakreslila len tak, len má má rada, to je energia neopísateľná a potom, keďže nie veľmi rada pečiem, tak úplne super baterky mi nabije, keď mi manžel upečie štrúdľu, ale hruškový obrátený koláč, to ma povzbudí a naladí do ďalších ďalších ťažkých dní. krásny deň všetkým v Radleri aj Tebe Janka
mňa dobíjajú moje deti, síce niekedy ma aj vybijú ale milujem každú chvíľku keď ich môžem mojkať a a j si vravíme že si dávame energiu, dáme sa dokopy a dĺho sa všetci 4 obíjmame a verte že to funguje malý synček tomu hovorí že dávame si EGERIU 🙂
ja dobijem energiu cokoladou, alebo tiez mame doma taky ritual ze "podte ma dobit" a deti pridu a straaaaasne sa vystiskame - preto mozem povedat, ze prave moje deti su moja zivotna energia a clovek moze byt asi akokolvek unaveny, ale ked ho vystiska usmievave nevinne dieta, tak to prejde 🙂
Kedze som este na materskej a syncek je maly zivel, energiu dobijam poobednajsim spankom. Samozrejme v posteli s drobcom. On si pospi 2hodinky, mne staci polhodinka a ficim dalej.

@janka_bazant
no ja čerpám energiu zo sladkého a zo slnka...
dnes som si ku káve dopriala aj koláčik z cukrárne,na terase pokiaľ svitilo slniečko...energiu mi ale náhle odobral dážd a už ma nič nebaví...
a další koláč už nechcem...:-/ 😀