SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
Ja keby som bola "sefkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare" tak by som vymyslela RADLER v kombinacii "VLASKY ORECH a SLIVKA". Tento produkt by som zaviedla na trh koncom leta. Kedze orechy aj slivky dozrievaju koncom leta a aj vtedy treba osviezit. Posledne roky mame aj prve skolske dni velmi horuce. Tak aby sa maminky po pernom rane, kedy hodia deturence do skoly, skolky a s "vyplazenym jazykom" to LTT stihli na 8:00 (pripadne 8:05) 🙂 do prace mali cim osviezit :D Tak NA ZDRAVIE :D (V takom duchu by sa niesol aj reklamny spot) 🙂 No nekupili by ste si taky RADLER po zhliadnuti reklamy v ktorej sa najde hadam kazda maminka...?
- hruška, med, vanilka, tiež vynikajúca kombinácia🙂)
@inom75 zlé som napisala ??? hehe
@inom75 opravím sakra ..
Podla mna by bolo super aj zazvorove s ovocim
@erikaemkina Nemusíš, všetci určite vedia, čo tam malo byť. 😉
@inom75 No nech bude tak ako je .. ale Dakujem 🙂
Čerešňa,jahoda s mätou .....
medovka-mäta-limetka
alebo mäta-jahoda
Tak za mna urcite melon alebo hrozno 🙂 ale taka materina duska by bola tiez fajn 😉
Medový. ;)
mrkvový a cviklový 😀 😝
Ja by som brala kombi čučoriedky +jahody. Ale zaujímavá by bola možno aj červené ríbezle +granatové jablko 🙂
materina dúška 🙂
broskyna
Ja by som vyskusala morušu čiernu a med 🙂 obe veci zboznujem
Este ma napada kombinacia cernica/cucoriedka/mata a na studeny caj u nas fici aj lipa/pupava/stevia a mozno citron - pivo by mohlo byt super
Kyslastá vyšňa alebo lesná jahoda 😉
Brusnica alebo černica 🙂
Hmm ako tak rozmyslam, neviem.....ja milujem take osviezujuce kyselkaste chute...takze co tak mäta a mandarinka? Alebo mäta a malina? Tieto prichute by som v obchode urcite neobisla a skoncili by v mojom nakupnom kosiku ☺
ja by som vyskúšala limetka, medovka a škorica....
Limetka ( alebo nieco kyslaste ako pomaranc, grep, citron) a pupava ( pupavovy med)
bazovy
zázvor
Ja by som prijala kombinaciu lesnych plodov - jahody, maliny, cucoriedky, cernice 🙂
ananas :D
mäta jahoda limeta, mäta uhorka limeta, zázvor limeta tieto tri príchute by som hneď brala
Čo tak lipa a mäta alebo med a citron 🙂
Ja by som na rok 2017 zaviedla prichut biele hrozno-jablo,cernica-malina,bazovy kvet-medovka 🙂

@erikaemkina Myslela si asi ringlotu. 🙂