icon

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!

matus_bazant
4. máj 2016

Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉

Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
inom75
4. máj 2016

@erikaemkina Myslela si asi ringlotu. 🙂

melesmeles
4. máj 2016

Ja keby som bola "sefkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare" tak by som vymyslela RADLER v kombinacii "VLASKY ORECH a SLIVKA". Tento produkt by som zaviedla na trh koncom leta. Kedze orechy aj slivky dozrievaju koncom leta a aj vtedy treba osviezit. Posledne roky mame aj prve skolske dni velmi horuce. Tak aby sa maminky po pernom rane, kedy hodia deturence do skoly, skolky a s "vyplazenym jazykom" to LTT stihli na 8:00 (pripadne 8:05) 🙂 do prace mali cim osviezit :D Tak NA ZDRAVIE :D (V takom duchu by sa niesol aj reklamny spot) 🙂 No nekupili by ste si taky RADLER po zhliadnuti reklamy v ktorej sa najde hadam kazda maminka...?

greta123
4. máj 2016

- hruška, med, vanilka, tiež vynikajúca kombinácia🙂)

erikaemkina
4. máj 2016

@inom75 zlé som napisala ??? hehe

erikaemkina
4. máj 2016

@inom75 opravím sakra ..

helokity
4. máj 2016

Podla mna by bolo super aj zazvorove s ovocim

inom75
4. máj 2016

@erikaemkina Nemusíš, všetci určite vedia, čo tam malo byť. 😉

erikaemkina
4. máj 2016

@inom75 No nech bude tak ako je .. ale Dakujem 🙂

luba28
4. máj 2016

Čerešňa,jahoda s mätou .....

mirkami7
4. máj 2016

medovka-mäta-limetka
alebo mäta-jahoda

wikusa297
4. máj 2016

Tak za mna urcite melon alebo hrozno 🙂 ale taka materina duska by bola tiez fajn 😉

biolady
4. máj 2016

Medový. ;)

nikky81
4. máj 2016

mrkvový a cviklový 😀 😝

liewik
4. máj 2016

Ja by som brala kombi čučoriedky +jahody. Ale zaujímavá by bola možno aj červené ríbezle +granatové jablko 🙂

s_i_s_a
4. máj 2016

materina dúška 🙂

macik45
4. máj 2016

broskyna

babullka1
4. máj 2016

Ja by som vyskusala morušu čiernu a med 🙂 obe veci zboznujem

kristinka123
4. máj 2016

Este ma napada kombinacia cernica/cucoriedka/mata a na studeny caj u nas fici aj lipa/pupava/stevia a mozno citron - pivo by mohlo byt super

gabrielkabj
4. máj 2016

Kyslastá vyšňa alebo lesná jahoda 😉

livinka1111
4. máj 2016

Brusnica alebo černica 🙂

wandie
4. máj 2016

Hmm ako tak rozmyslam, neviem.....ja milujem take osviezujuce kyselkaste chute...takze co tak mäta a mandarinka? Alebo mäta a malina? Tieto prichute by som v obchode urcite neobisla a skoncili by v mojom nakupnom kosiku ☺

jahodka30
4. máj 2016

ja by som vyskúšala limetka, medovka a škorica....

ljusika
4. máj 2016

Limetka ( alebo nieco kyslaste ako pomaranc, grep, citron) a pupava ( pupavovy med)

gala79
4. máj 2016

bazovy

macko35
4. máj 2016

zázvor

ciusinka
4. máj 2016

Ja by som prijala kombinaciu lesnych plodov - jahody, maliny, cucoriedky, cernice 🙂

bandurka1979
4. máj 2016

ananas :D

katka708
4. máj 2016

mäta jahoda limeta, mäta uhorka limeta, zázvor limeta tieto tri príchute by som hneď brala

skerinko
4. máj 2016

Čo tak lipa a mäta alebo med a citron 🙂

kupcovci
4. máj 2016

Ja by som na rok 2017 zaviedla prichut biele hrozno-jablo,cernica-malina,bazovy kvet-medovka 🙂