icon

SÚŤAŽ: Podeľte sa s nami o vaše „sladké nehody“!

nela_cukor
6. júl 2015

Milé dievčatá, stala sa vám už niekedy sladká nehoda? Dieťa celé od zmrzliny, spľasnutá torta? 😉 Pošlite nám fotku, kedy to u vás so sladkým úplne nevyšlo a my 10 z vás vyžrebujeme a odmeníme. P.S. Aj drobný neúspech môže potešiť!
Vyhrať môžete 2 varianty balíčkov obsahujúcich kryštálový, práškový a hygienicky balený cukor spolu s hnedým cukrom alebo dózou s cukrovými tyčinkami. Súťaž bude trvať od 6. 7. 2015 do 12. 7. 2015 do polnoci. V pondelok 13. 7. 2015 uverejníme mená výherkýň, ktorým do dvoch týždňov zašleme výhru.
Tešíme sa na vaše príspevky!

Milé dievčatá,

ďakujeme Vám všetkým, že ste sa zapojili do súťaže „SLADKÉ NEHODY“. Ďakujeme za všetky milé fotky aj príbehy. Nevedeli sme vybrať najkrajšie, najradšej by sme Vás odmenili všetky. Vaše deťúrence aj výtvory sú fantastické!

Nakoniec sme vybrali 10 víťazných príspevkov.

@marekahenrieta
@bartaloska
@vonava007
@skerinko
@mirkamurko
@laurita86
@evulienkaslx
@petawoman
@mija51
@stellasss

Dievčatá gratulujeme, prosím, pošlite nám do správy svoje kontaktné údaje, pre poslanie výhry.

SÚŤAŽ: Podeľte sa s nami o vaše „sladké nehody“!SÚŤAŽ: Podeľte sa s nami o vaše „sladké nehody“!
aries2004
6. júl 2015

Bolo to mňam

petawoman
6. júl 2015

Radosť z cukru🙂)

luciatri
6. júl 2015

papala som s bračekom 😉

zabina27
6. júl 2015

Mamina nechala tu bonbonieru nebezpecne blizko, to som predsa musel ochutnat 😀 ps - poradte mi 😢 nejaky trik na odstranenie cokolady z bodyna? 😀

bianca
6. júl 2015

pre nas foto a situacia nostalgicka ale stale pohladi na dusi.Marhule boli vsade,Uplne vsade

tatis
6. júl 2015

Moja prva cukrova vata na palicke 🙂 Poradil som si s nou bravurne hoci doma som skoncil cely aj s autosedackou vo vani 🙂

lea231
6. júl 2015

Som sikovny, jedlo si viem odlozit aj na horsie casy .... staci ho mame vyhodit z lyzicky na hlavu a uz mam do zasoby 🙂

nikenzi
7. júl 2015

Moje dve krivé torty, ktoré držali pokope len chladom v chladnicke 🙂 Ale chutili fajneeee, sladko 😉

foolie
7. júl 2015

Mnam mnam ;) to bol fajny kolacik

betka22betka
7. júl 2015

v záhrade som pozbierala jahody, umyla a išla som pripraviť suroviny na tortu, lebo môj vnúčik mal narodeniny a prial si tortu s jahodovo-maslovým krémom/ on tomu hovorí ružový krém/. Kým som všetko pripravila prišla aj vnučka a jahody zmizli//////Z ružovej plnky nebolo nič, musela som spraviť biely-vanilkový. Ešte že som fotku spravila z jahôd......

angeljh
7. júl 2015

Jedenie palaciniek vzdy dopadne takto 😎

sluci
7. júl 2015

Pečenie mi ide :D druhá strana "autíčka" sa nakomplet roztiekla :D dodnes netuším, kde sa stala chyba :D nuž a lízatká milujeme odmala 🙂

bibinka78
7. júl 2015

Ked cokoladka chuti a tak rychlo sa topi 😀

nela00
7. júl 2015

Môj maniak na sladkosti 🙂 Tortu by raňajkoval, obedoval i večeral 🙂

daniela208
7. júl 2015

moja čokoládová láska 🙂

mirkami7
7. júl 2015

narodeninová tortička velmi chutila 😀

vonava007
7. júl 2015

Robila som detom muffinky. A vraj osvedčený recept.....hmmmm.......u nás úplný prepadák. Doslova a do písmena.

irenaliza
7. júl 2015

Keď koláčik papkáme stále čokoládku okolo ústočiek si necháme.
veď je sladká, tak prečo nie, aspoň dlhšie mľaskáme.
Mamka asi veľkú radosť nemá, ale nevykričí zato na mňa.
Sladké to my radi máme a cukor a čokoládku radi si pomlsáme.
Sladké to je Paráda, ale nie často, jasné nám je to.

martinkaha
7. júl 2015

"Moja tortička je výbornááá!" 😀 😀 😀

anicka245
7. júl 2015

Moja sladká nehoda pri výrobe praliniek 🙂 celkom sa podarila 🙂

bumbajka
8. júl 2015

Moj syn, ako papa palacinky.
A krsniatko papa pampusky 🙂 🙂 🙂

skerinko
8. júl 2015

môj pokus o tortu pre dcérku ale chuťovo bola celkom dobrá 😀

juliet221
8. júl 2015

no ja fotku nemam ale moje 2 TOP nehody su
1. navarila som si sladky nalev na kompot a ked som ho sla preniest horuci so sporaka na stol ze ponalievam do poharov tak sa mi jedna rucka vysmykla a cely hrniec s tym horucim sladuckym mokom na zemi a na mojich nohach. viete si predstavit ako vyzerali moje nohy
2. isla som piect kolac zvany trio a kde sa dava na plech piskotove cesto a nato sa vylieva pomaly puding. dala som to do rury no cele mi to vybuchlo . viete predstavit ako vyzerala rura. no z kolaca samozrejme nic len robota vycistit ruru.
no neodradilo ma to a zvrtam sa v kuchyni nadalej

veronique_1
8. júl 2015

Cokoladovu zmrzlinu mam najradsej a papam celym telom alebo aspon celou tvarickou 🙂

bandurka1979
8. júl 2015

Keď sa robia jednohubky 😉

zita19
8. júl 2015

Naša narodeninová čapkacia

kupcovci
8. júl 2015

Nás zakuskovy maniak😀

kristinkaa
8. júl 2015

Fotka nieje ale zazitok. Manzelov zazitok 😉 Ked som mal 15 mama bola v nemocnici. Otec sa o mna a sestru staral. Varil upratoval, pral. Jeden den sa rozhodol ze spravi kapra v troj obale. Vsetko bolo fajn az na prve susto. Nedalo sa to jest ale otec hrdinsky pokracoval, ale nakoniec to vzdal. Namiesto hladkej muky pouzil praskovy cukor 😀 Pravdaze za to mohla mama ze nemala pooznacovane dozy. Skvela historka na rodinnych stretnutiach.

ferihegy
9. júl 2015

Všetky sladké mňamky si synček užíva a špinaný je vždy až za ušami 🙂 A keďže sa riadim heslom : " špinavé dieťa - šťastné dieťa" vôbec mi to nevadí 🙂

s_i_s_a
9. júl 2015

Takto "krásne" 🙂 papal náš Samko špagety s grankom ...