SÚŤAŽ: Podeľte sa s nami o vaše „sladké nehody“!
Milé dievčatá, stala sa vám už niekedy sladká nehoda? Dieťa celé od zmrzliny, spľasnutá torta? 😉 Pošlite nám fotku, kedy to u vás so sladkým úplne nevyšlo a my 10 z vás vyžrebujeme a odmeníme. P.S. Aj drobný neúspech môže potešiť!
Vyhrať môžete 2 varianty balíčkov obsahujúcich kryštálový, práškový a hygienicky balený cukor spolu s hnedým cukrom alebo dózou s cukrovými tyčinkami. Súťaž bude trvať od 6. 7. 2015 do 12. 7. 2015 do polnoci. V pondelok 13. 7. 2015 uverejníme mená výherkýň, ktorým do dvoch týždňov zašleme výhru.
Tešíme sa na vaše príspevky!
Milé dievčatá,
ďakujeme Vám všetkým, že ste sa zapojili do súťaže „SLADKÉ NEHODY“. Ďakujeme za všetky milé fotky aj príbehy. Nevedeli sme vybrať najkrajšie, najradšej by sme Vás odmenili všetky. Vaše deťúrence aj výtvory sú fantastické!
Nakoniec sme vybrali 10 víťazných príspevkov.
@marekahenrieta
@bartaloska
@vonava007
@skerinko
@mirkamurko
@laurita86
@evulienkaslx
@petawoman
@mija51
@stellasss
Dievčatá gratulujeme, prosím, pošlite nám do správy svoje kontaktné údaje, pre poslanie výhry.

Dobrý deň. Fotiek mojich detičiek ušmudlaných od dobrôt by som mohla dodať vcelku dosť, ale radšej prihodím foto mojej prvej vlastnoručne upečenej torty 🙂 Nie som nejaká šikovná cukrárka, nikdy som nejak veľa nevypekala, ale keď prídu deti, príde to samo 🙂 Torta síce nevyzerala úplne super, ale zjedla sa celá, takže sa mi asi podarila... No a samozrejme - keďže je toto súťaž, kde sa máme podeliť o sladké nehody, tak aj ja jednu pridám 🙂
Ako som už spomínala, nie som nejaká extra kuchárka, ale mám jeden super recept na bábovku, ktorú si každý chváli a hlavne - je to rýchle.. Raz mi zavolala mamina, že mi spravia prepadovku a o nejakú hodinku prídu na návštevu. Keďže som nič nemala, čím by som ich ponúkla, rýchlo som chcela spraviť bábovku. Šupla som ju do rúry, ale v tom zhone som zabudla pozrieť na hodinky, aby som mala aspoň akú takú predstavu o tom, koľko sa pečie. Návšteva prišla, bábovka stále v rúre.. Keď sa mi už zdalo, že by mohla byť aj hotová, pichla som do nej špáradlom - starý dobrý trik, ktorý nikdy (doteraz) nesklamal.. Špáradlo ostalo čisté, tak som bábovku veselo vybrala, formu som zakryla vlhkou utierkou aby sa mi pekne vyklopila a po čase som sa snažila ju vyklopiť. Bábovka nie a nie ísť von, keď mi návšteva oznámi, že mi z nej vyteká cesto 🙂 Takže bábovka šla naspäť do rúry a návšteve stačila aj káva a dezert, pretože prišli len na chvíľu. Síce sa zjedla, ale vyzerala naozaj katastrofálne 😀 A odvtedy sa často smejeme, že som taká šikovná gazdinka, že ešte aj jednoduchú bábovku nezvládnem upiecť..

lízatko v tvare srdiečka nalepené vo vlasoch - plastová palička sa odtrhla hned a lízatko vo vlasoch držalo perfektne aj pri behaní a skákaní, takže kvalitný slovenský výrobok. Fotka je dosť detailná, aby bolo to lízatko vidieť ako tam drží.