icon

Nemáte doma zvlhčovač? Prečo ešte váhate?

denisa_stadlerform
Moderátor
7. feb 2018

Správne vlhký vzduch nám zabezpečí domácu pohodu a zdravie, a to obzvlášť našim deťom, ktoré ho potrebujú ešte viac ako dospelí. Našťastie dnes existujú cenovo dostupné riešenia, ako zduch doma správne zvlhčiť. Prečo ešte váhate?

Nemáte doma zvlhčovač? Prečo ešte váhate?
Strana
z2
denisa_stadlerform
autorModerátor
8. feb 2018

@01tatianka tak tak

denisa_stadlerform
autorModerátor
8. feb 2018

@rakywanda neviem, čo doporučil lekár a aké má technické znalosti ale do zvlhčovača sa použiva klasická voda z vodovodu, v žiadnom prípade nie vincentka ani destilovaná voda! (vincentku použivam v inhalatore na dýchanie - ale to je úplne iné zariadenie ...) pri zvlhčovači sa teda používa čistá voda a tá samozrejme ide do vzduchu, lebo ho zvlhčuje, ale nerobí žiadnu paru po byte ani nič podobné, proste pekne zvlhčí priestor a hotovo. V našich zvlhčovačoch používame aj striebornú ionizačnú kocku na udržanie kvality vody v zásobníku - http://www.stadlerform.sk/obchod/prislusenstvo/... a tiež, pokiaľ má niekto tvrdú vodu a problém s vodným kameňom, vie použiť odvápňovaciu kazetu, ktorá pomôže bojovať s usadzovaním vodného kameňa v prístroji - http://www.stadlerform.sk/obchod/prislusenstvo/...

denisa_stadlerform
autorModerátor
11. feb 2018

Čaute baby, dni so značkou StadlerForm dnes končia, ďakujem vám všetkým za vaše príspevky a aktivitu, bolo mi cťou vás spoznať. Pokiaľ by ste mali akékoľvek otázky do budúcna, neváhajte sa na nás obrátiť, zastihnete ma na maily: info@stadlerform.sk. Od zajtra bude pre vás na našej stránke www.stadlerform.sk prebiehať aj špeciálna akcia = zľava na vybrané produkty, ktorá bude platná po zadaní zľavového kódu a to pri nákupoch do konca februára, neváhajte ju využiť a spríjemnite si vašu domácnosť kvalitným pomocníkom 😉 info o akcií vám príde v pošte a je aj tu vo fotke:

bielamacka3
18. feb 2018

Keď tak nad tým uvažujem - možno v lete, ked nebude aj dva týždne pršať, sa mi ten zvlhčovať zíde. Takže chcem zmazať inzerát tu na modrom koníku, len neviem ako, ďakujem za rady.

janka830
4. apr 2019

@denisa_stadlerform dobrý deň, chcela by som sa informovať ktorý z difúzerov by ste mi odporučili do rodinného domu , do obývacej izby ? juliu či jasmine?
a tiež by som sa rada infomovala či bude prebiehať aj tento rok podobná akcia ak minulý?
ďakujem

Strana
z2