icon

SÚŤAŽ: Akú máš dnes náladu?

denisa_stadlerform
Moderátor
9. feb 2018

Vedeli ste, že difúzovaním éterických olejov môžete ovplyvniť vaše zdravie a tiež náladu? Akú náladu dnes máte vy? Pošlite foto alebo príspevok a súťažte o 3x difúzer JASMINE, ktorý vám spríjemní chvíle krásnou vôňou. Vyhodnotenie súťaže bude zajtra ráno 🌞

SÚŤAŽ: Akú máš dnes náladu?
simoonas
9. feb 2018

Naladu mam dnes perfektnu, pri tychto mojich dvoch zlatickach sa ani neda byt zachmurena a smutna ❤️ Moj bratcek a priatel 🙏🏻

poloprudska
9. feb 2018

My mame dnes blaznivuuuu .... naladu ... 😅

veronikaveron
9. feb 2018

Dnes celkom "presviedčovaco", lebo sa s mužom nevieme dohodnúť ohľadom materskej. A viem, že mám pravdu a on ma presviedča o svojej. Ach jaj. Ale inak cez deň nálada super, keď slniečko vykukne nabije ma to energiou.

sabusik321
9. feb 2018

Dnes mame veselo 🙂 Timke vylieza 6ty zub , desiatu ešte pekne zjedla no obed a olovrant už neúspešne 🙂 zaspala na rukách tak som zvedavá aka noc nás čaká 🙈

mirkov
9. feb 2018

Skvelu naladu! Slnko svietilo, je piatok a dlhaaaa chvilka ticha(ale upratali si po sebe😂😁)

majocka24
9. feb 2018

S nasin smejkim je kazdy den krásny 😍🤗😍

evulikm
9. feb 2018

Ospalo :D prechádzka na čerstvom vzduchu po chorobe zmohla :D

kalerabka99
9. feb 2018

Dnes nálada super, slniečko svietilo, syn má trochu soplik, ale u neho som už na to zvyknutá. Aj keď skúšame všetko na imunitu, od vitamínu c, d, rybieho oleja, ovocia, každodenného pobytu na čerstvom vzduchu, ... Všetky sople donesie zo škôlky, čiže to u nás vyzerá, týždeň v škôlke, dva týždne doma. Difuzer a vonné silice bude asi ďalšia možnosť, keďže som o nom citala, že je tiež na sopliky, prevenciu a "čistenie" vzduchu.

adel47
9. feb 2018

Ja aj keby som vstala neviem ktorou nohou z postele alebo zadkom, nakopne ma nie kava ale moja vytužena dcerenka Eliska, pri nej je kazdy den jedinecný, nadherný.............uživam si kazdý den a snažim sa mat vždy dobru naladu,lebo moja nalada ovplyvnuje nie len ju ale celý chod mojej domacnosti🙂)) Taaak u nas dnes opat veselo🙂))

tutiynka
9. feb 2018

My sa šmykame v teplucku ;) 🙂

wicka5
9. feb 2018

mám zlú náladu, lebo sa trápim, bojím - zároveň dúfam, verím ... ♥

anka2369
9. feb 2018

U nas je stale veselo, nas maly poklad rozveseluje vsetkych ludi navôkol a posielame vsetkym pozitivnu energiu. Prajeme krasny vecer 😉

petawoman
9. feb 2018

Fakt súťaž o difúzer?už dlhooo ho chcem. Čakala som,že ho dostanem na Vianoce. Potom som čakala,že ho dostanem na narodeniny a nič. Práve mám otvorených pár stránok a študujem, ktoré su dobré.;)
Dnes sme mali vsetci doma trošku premenlivu náladu, lebo manžel nestihal to,čo si zaumienil. Synovi sa nedarilo v škôlke;) a ja som sa tešila zo slnečného počasia,no zároveň sa jedovala nad stále plným drezom. Ach;)
Ráno mi však sprijemnili kamarátky s deťmi a takto to u nas vyzeralo;)
Plus fotka,ktora mi vzdy zdvihne naladu😉
Vela stastia vsetkym🍀

ask
9. feb 2018

@denisa_stadlerform Vsetko o.k, palec horeeee😎

martina_se
9. feb 2018

😄

chocky11
9. feb 2018

My máme za sebou konečne pohorúčkový inhalovací deň, veľký chlap už maminke pomáha a nemusím mať tolko starosti 😊 takže sme mali klídeček, pohodku plnú hier a rozprávok a bez starostí a bolestí od zlej horúčky 😉

katelina77
9. feb 2018

My sa dnes mame super🙂 vsetci styria ba vlastne piati aj so psom sme pekne spolu vstavali ❤😁

lilien1914
9. feb 2018

Tak tato fotka vystihuje nas dnesny den, strapata nevyspata mama, mrnkajuca 2mesacna, ktora si akurat odgrgava a uplne happy 3,5r, ktory si nemieni svoju masku na maskarny ples vyzliect ani doma. 🤦🏽‍♀️🙆🏽‍♀️🙋🏽‍♀️

zoizoi
9. feb 2018

Zdravím 🙂 Ja som dnes mala veľmi dobrú náladu, lebo som sa dozvedela dobrú správu a dcérka sa ráno troška mračila, lebo sa jej nechcelo veľmi do škôlky. 🙂 Samozrejme sa to neskôr zmenilo a bola veselá. 🙂 Je skvelé, že sa difúzovaním éterických olejov dá ovplyvniť zdravie a nálada. 👍

lucka227
9. feb 2018

Dnes by som veru potrebovala naladiť na prijemnejšiu nôtu. Nielen že nám prišla pokuta za omeškane STK,ešte sa aj dcérka zobudila chorá a ako na potvoru doma ani sirup. Lenže ako ísť do lekárne keď je auto nepojazdné...večer som si sadla ako zbitý pes a možno práve nejaký vonný olej by mi dopomohol k relaxu aspoň na chvíľu...no čo už raz sme hore raz dole...

lumiba
9. feb 2018

Dnes som mala den blbec, nic sa mi nedarilo este ze mam moje poklady 🙂

cailana
9. feb 2018

U nás veselooooo

865103
9. feb 2018

Dnes u nas panovala super nalada.vdaka peknemu pocasiu sme boli dlho vonku a uzivali si zimu 🙂.

retiazka
9. feb 2018

Konecne sa po tyzdni usmieva a to je najviac ❤️Potrapila a vycerpala nas chripkova pliaga 🙁Kedze sme karneval v skolke zmeskali tak sa zajtra hrame doma na karneval 👨‍👩‍👧‍👧

svetlanat
9. feb 2018

@denisa_stadlerform Posledne dni tak ako aj dnesny sa citim smutne kedze syna trapi zvacsena nosna mandla...zle sa mu dycha , hlavne v noci..
Skusame vsetko mozne aj nemozne na jej zmensenie. Nedavno som zistila ze vraj tomu mozu pomoct aj etericke oleje. Len najst tie spravne so spravnym difuserom... ;(

beton
9. feb 2018

@denisa_stadlerform takú mám nanič náladu, že arómaterapia by sa na zlepšenie celkom hodila.

peip
10. feb 2018

Dnes sme začali super, no 4r. sa rozhodol štrajkovať a nechcel si ísť ľahnúť na obed a tak reku dobre, choď sa hrať, no nie! LEpšie je robiť zle pri uspávaní bračeka za dverami :D a tak sme veruže mali aj ťažšiu náladu ale poobednajšia rodinná vychádzka to zas vylepšila 🙂

mmisel1
10. feb 2018

áno, vône používame. Pomedzi vianoce to vyzeralo takto radostne 😀 ale teraz našu Mišku (650g) trápi rast trvalých zúbkov (čo veľmi zle znáša) a opäť čakáme na úsmev 🙂