icon

SÚŤAŽ: Vaše najoriginálnejšie spôsoby zvlhčovania 😉

denisa_stadlerform
Moderátor
6. feb 2018

Ukážte nám ako to robíte vy! 5 fotiek s najoriginálnejším spôsobom zvlhčovania odmeníme vlkomerom Selina v hodnote 29 €.

SÚŤAŽ: Vaše najoriginálnejšie spôsoby zvlhčovania 😉
Strana
z4
denisa_stadlerform
autorModerátor
6. feb 2018

Baby, vyhrajte merač vlhkosti, ktorý vám vždy nameria, aká je vlhkosť u vás doma 😜 vyhodnotenie súťaže bude zajtra ráno o 9tej, tak držím palce ✊

adel47
6. feb 2018

@denisa_stadlerform ked sme byvali na byte tak som zvlhcovala tým že som mala na radiátoroch keramické zvlhčovače,ale keď sme sa presťahovali na dom a tam radiátory nemám tak uvarim v rýchlovarnéj kanvici vodu a dam do stredu miestnosti s otvoreným vrchom je to super keď ide syn späť😉😁

nelly761
6. feb 2018

U nas klasika hrniec, vriaca voda do toho morska sol, zakryjeme uterakom a ficiiiime 😂😂😂 ale tento tyzdensa namotavam na vase zvlhcovace. no a ked mal maly akutnu laryngitidu tak sme kupili aj inhalator. Vobec ma nenapadlo riesit zvlhcovac. takze tesim sa na clanky v ktorych sa dozviem vsetko potrebne a coskoro nastupujem do prace tak uz aj korunka bude navyse takze jezisko to isti ale ako keby tento tyzden nejaky vyhram tak ze mega radoooost a nemusime cakat do vianoooc 😂😂😂😂

nelly761
6. feb 2018

@denisa_stadlerform aka je idealna vlhkost v dome?

zoizoi
6. feb 2018

Viem, že to problém vyrieši len čiastočne, ale u nás doma zvlhčujeme vzduch mokrým uterákom na radiátore, alebo izbovými rastlinkami, ktorým sa z listov a kvetináčov odporuje voda. 😊🌷

lujzamisko
6. feb 2018

My mokra.plienka.bavlnené na radiatore.a.mám.celý,parapet plny.kvetov. u nás tak pri malom hlinene.odparovace na.radiatore.by dopadli

mimuska18
6. feb 2018

My máme takého nádobky na radiátoroch buď tam dám čistú vodu s morskou soľou a ak je syn chorý tak tam dávam Vincentku máme aj inhalátor ktorý je skvelý pri chorobe ale aj ako prevencia a zvažujeme už dlhšie kúpu zvlhčovača vzduchu nakoľko máme suchý vzduch a je to ráno po zobudení cítiť že sliznica je vysušená tieto nádoby síce neriešia nejako extrémne suchý vzduch no najprv sme chceli skúsiť takúto alternatívu 😊😄

erikaemkina
6. feb 2018

Krásny dníček u Nás to je Džbán s vodou na radiatore

sharpey
6. feb 2018

Plienky a na radiátor dávam takú keramiku na vodu

taniellita
6. feb 2018

Vlhké utierky, kvety a veľa vetrame (áno aj keď máme malé deti - nie nikdy sme nemali žiadne problémy z toho)

kupcovci
6. feb 2018

Ahoj,kedze mala mava casto laryngitidu naucili sme sa vzlhcovat vzduch mokrou plienkou na radiatore,prípadne poharom vody a častým vetranim,uz vela krat sme sa tak vyhli navsteve nemocnice .

maddie1711
6. feb 2018

Na chate zvlhcujeme originálne 🙂 pekáč S vodou na peci A nech sa odparuje. Lebo topenie tuhým palivom extrémne vysusuje vzduch

nellita
6. feb 2018

Ja pouzivam vriacu vodu ,nasledbe ju dam do.izby aby sa odparovala,nskvapkam napr.vincentku a ficime,😀

lula313
6. feb 2018

My používame mokrý uterák na radiátore a samozrejme rastlinky na okne😊

stellamiapiccola
6. feb 2018

u nás zovrieme v hrnci vodu so sušeným eukalyptom a necháme odparovať , v miestnosti je príjemný zdravý vzduch a máme doma aj veľa kvetiniek 🙂

permanentka
6. feb 2018
permanentka
6. feb 2018

Nejde mi sem pridat fotka skoda...my zvlhcujenlme tak ze damr mokry uterak na radiator a jeden koniec z neho je namoceny v nadobe s vodou 🙂 vyzera to sice hrozne ale co by clovek neurobil aby sa dietatu lepsie dychalo 🙂

onmaria
6. feb 2018

@denisa_stadlerform zvlhcovat sa dá i takto..(alebo,aj Nemo potrebuje poplavat) pri krbe

onmaria
6. feb 2018
onmaria
6. feb 2018
onmaria
6. feb 2018

Ja už tretí krát pridávam foto,nejde žiaľ pridať..

permanentka
6. feb 2018

@onmaria ani mne nejdu fotky pridat 🙂
@denisa_stadlerform

onmaria
6. feb 2018

@permanentka je chyba niekde inde..keďže nejde asi viacerým.. 😞

petulda333
6. feb 2018

Level chlap 😂😂😂 ano nepovedala som,ze staci jeden pohar a ktory to ma byt. Chcel dopriat viac vlhkosti. Potom som kupila fontanu synovi do izby 😉 a inak vesiam pradlo na radiatory,celkom to zabera 😊😊

petulda333
6. feb 2018
babybazar1
6. feb 2018

@denisa_stadlerform u nas zvlhcuje korytnacka

babybazar1
6. feb 2018
Strana
z4