icon

SÚŤAŽ: Vaše najoriginálnejšie spôsoby zvlhčovania 😉

denisa_stadlerform
Moderátor
6. feb 2018

Ukážte nám ako to robíte vy! 5 fotiek s najoriginálnejším spôsobom zvlhčovania odmeníme vlkomerom Selina v hodnote 29 €.

SÚŤAŽ: Vaše najoriginálnejšie spôsoby zvlhčovania 😉
nataliaba
6. feb 2018

@denisa_stadlerform ja som kedysi zvlhcovala vzduch mokrim uterákom na radiatore,no teraz máme mokri dom a skôr potrebujeme vysušiť.

vonava007
6. feb 2018

My si uvaríme napriklad ako dnes špagety s brokolicou a hned mame vlhku celuuuu kuchynu až až....

igiana
6. feb 2018

My zvlhcujeme rozprasovacom vody, ktorý vytvára jemnu hmlovinu z vodných kvapiek. V lete sa ním pre zmenu chladíme😊

igiana
6. feb 2018

@denisa_stadlerform foto mi nepridalo 😕

majocka24
6. feb 2018

Mokrou plienkou na radiatore

majocka24
6. feb 2018
zuzikaa29
6. feb 2018

Prave teraz pradlom na susiaku 🙂

zuzikaa29
6. feb 2018

@denisa_stadlerform nedaju sa pridavat fotky :(

01tatianka
6. feb 2018

Zvlhcujem mokrymi uterakami na postielke a radiatore skoro vzdy, kedze mame doma rocneho fesaka ktory ma chronicku laryngitidu

hela_tn
6. feb 2018

Doma mame pracku vzduchu,nakolko muz je alergik a mladsia dcera mavala caste laryngitidy, takze to moc originalne nie je,ale zato velmi ucinne🙂
Kym sme pracku nemali,tak bud susiak s opratym pradlom do spalne alebo dlha sprcha a otvorene dvere do spalne (sprchu mame hned vedla spalne), ked sme mimo domu a treba zvlchcit,tak klasika mokry uterak na radiator

slavaf
6. feb 2018

My nechávame celú noc pootvorenú vetračku na to mini vetranie aj v zime a so vzduchom to robí zázraky.

tutiynka
6. feb 2018

Tak my mame taku nerezovu nadobu ktoru zavesime na radiator

nadika
6. feb 2018

Vlhka detska plienka, na nej nakvapkany esencialny olej, za to ventilator a ide sa. Trebalo co najrychlejsie rozptylit 😀

gabikkas
6. feb 2018

Na zvlhčovanie vzduchu mame kupeny zvlhcovac Boneco 🙂

moncsi1987
6. feb 2018

Klasika,vodou naplnena nádoba.este pridávam arómu mäty a spíme ako bábätká😀

vonava007
6. feb 2018

@denisa_stadlerform reklamacia....fotky sa nedaju pridat k prispevku !!

ferihegy
6. feb 2018

Dobry vecer 🙂
V byte sme mali opacny problem a to velmi vlhky vzduch, plesen, syncek byval casto chorlavy. A ak som este do izby navesala oprate pradlo tak 70% vlhkost 😞. Riesili sme to odvlhcovacom. Teraz byvame v novostavbe a prisiel zasa opak v podobe sucheho vzduchu. Citime to prevazne rano kedy mame velmi sucho v nose ... Znizili sme teplotu kurenia a mam pocit ze je to lepsie. Pri chorobkach je nachystany inhalator s vincentkou a hrniec s vodou do ktorej davam prirodnu sol s eukalyptovou vonou. Je to uzasna vec a vona ako v saune 🙂
A samozrejme ako inaaaaac, treba sa zvlhcovat predovsetkym zvnutra 🙂
Krasny zvysok vecera.

ferihegy
6. feb 2018

Fotku mi nepridalo k prispevku :(

kimi203
6. feb 2018

Ked chcem vyrobit vlhko, staci par hodin varit vyvar a o vlhkost v celom dome je postarane....Inak my mame problem s prilisnou vlhkostou, lebo sme prestali kurit v krbe kvoli nasmu predcasniatku...dovtedy nam to vysusalo vzduch, ale teraz sa obzerame po odvhlcovaci kvalitnom. A merac by sa nam veru zisiel, dcerka nam jeden pred mesiacom rozbila.
Inak. K teme - mamina zvykla mokry uterak na radiator, ked som bola chora

roxy2
6. feb 2018

Mokrý uterák na radiátore

ro_manka
6. feb 2018

Pomaly varený kurací vývar. 7hodín varenia --> vzduch vlhký až až 🙂

eeej
6. feb 2018

Zdravím, v spálni mám "jazierko", pri chorobe je to uterák a kúpeľňu mám vedľa spálne, večer naparim kúpeľňu a nechám vyvetrať. Ale akú mám vlhkosť v dome netuším.

curcuma
6. feb 2018

No u nas doma, ked sme boli deti sa vo velkom vyuzivali krabice od mlieka, ktore sa dali medzi radiator a naplnili vodou. Ci to pomahalo neviem tak uplne povedat, ale voda sa odparovala a doplnala.
Ked dcerka bola mensia, tak som navlhcila plienky a dala okolo postielky.
A na zaver, teda asi by som to dala na zaciatok je dolezite vetranie. Napríklad max vykurit uzatvorenu miestnost a potom po nejakom case otvorit okno asi na 10 min. Alebo okna ak maju vetranie, aj ked ich mas zatvorene sa vetra
A teraz cakat ci sa na nas usmeje to povestne 🍀

efy
6. feb 2018

Bud s plienkami na radiatoroch, vriacou vodou alebo ja sa rada sprchujem dlho a podla manzela s vriacou vodou (pritom je len horuca ta voda) a to hned citit v nasom malom byte.

ajino
6. feb 2018

u nás funguje veľa kvetov na parapete (je ich tam viac kvetov, len som ich nefotila všetky) a zvlhčovač vzduchu a aj sa nám dýcha lepšie a aj kvietky sa majú dobre 🙂