SÚŤAŽ: Vaše najoriginálnejšie spôsoby zvlhčovania 😉
Ukážte nám ako to robíte vy! 5 fotiek s najoriginálnejším spôsobom zvlhčovania odmeníme vlkomerom Selina v hodnote 29 €.

@denisa_stadlerform foto mi nepridalo 😕
@denisa_stadlerform nedaju sa pridavat fotky :(
Zvlhcujem mokrymi uterakami na postielke a radiatore skoro vzdy, kedze mame doma rocneho fesaka ktory ma chronicku laryngitidu
Doma mame pracku vzduchu,nakolko muz je alergik a mladsia dcera mavala caste laryngitidy, takze to moc originalne nie je,ale zato velmi ucinne🙂
Kym sme pracku nemali,tak bud susiak s opratym pradlom do spalne alebo dlha sprcha a otvorene dvere do spalne (sprchu mame hned vedla spalne), ked sme mimo domu a treba zvlchcit,tak klasika mokry uterak na radiator
My nechávame celú noc pootvorenú vetračku na to mini vetranie aj v zime a so vzduchom to robí zázraky.
Vlhka detska plienka, na nej nakvapkany esencialny olej, za to ventilator a ide sa. Trebalo co najrychlejsie rozptylit 😀
Na zvlhčovanie vzduchu mame kupeny zvlhcovac Boneco 🙂
@denisa_stadlerform reklamacia....fotky sa nedaju pridat k prispevku !!
Dobry vecer 🙂
V byte sme mali opacny problem a to velmi vlhky vzduch, plesen, syncek byval casto chorlavy. A ak som este do izby navesala oprate pradlo tak 70% vlhkost 😞. Riesili sme to odvlhcovacom. Teraz byvame v novostavbe a prisiel zasa opak v podobe sucheho vzduchu. Citime to prevazne rano kedy mame velmi sucho v nose ... Znizili sme teplotu kurenia a mam pocit ze je to lepsie. Pri chorobkach je nachystany inhalator s vincentkou a hrniec s vodou do ktorej davam prirodnu sol s eukalyptovou vonou. Je to uzasna vec a vona ako v saune 🙂
A samozrejme ako inaaaaac, treba sa zvlhcovat predovsetkym zvnutra 🙂
Krasny zvysok vecera.
Fotku mi nepridalo k prispevku :(
Ked chcem vyrobit vlhko, staci par hodin varit vyvar a o vlhkost v celom dome je postarane....Inak my mame problem s prilisnou vlhkostou, lebo sme prestali kurit v krbe kvoli nasmu predcasniatku...dovtedy nam to vysusalo vzduch, ale teraz sa obzerame po odvhlcovaci kvalitnom. A merac by sa nam veru zisiel, dcerka nam jeden pred mesiacom rozbila.
Inak. K teme - mamina zvykla mokry uterak na radiator, ked som bola chora
Mokrý uterák na radiátore
Pomaly varený kurací vývar. 7hodín varenia --> vzduch vlhký až až 🙂
Zdravím, v spálni mám "jazierko", pri chorobe je to uterák a kúpeľňu mám vedľa spálne, večer naparim kúpeľňu a nechám vyvetrať. Ale akú mám vlhkosť v dome netuším.
No u nas doma, ked sme boli deti sa vo velkom vyuzivali krabice od mlieka, ktore sa dali medzi radiator a naplnili vodou. Ci to pomahalo neviem tak uplne povedat, ale voda sa odparovala a doplnala.
Ked dcerka bola mensia, tak som navlhcila plienky a dala okolo postielky.
A na zaver, teda asi by som to dala na zaciatok je dolezite vetranie. Napríklad max vykurit uzatvorenu miestnost a potom po nejakom case otvorit okno asi na 10 min. Alebo okna ak maju vetranie, aj ked ich mas zatvorene sa vetra
A teraz cakat ci sa na nas usmeje to povestne 🍀
Bud s plienkami na radiatoroch, vriacou vodou alebo ja sa rada sprchujem dlho a podla manzela s vriacou vodou (pritom je len horuca ta voda) a to hned citit v nasom malom byte.

@denisa_stadlerform ja som kedysi zvlhcovala vzduch mokrim uterákom na radiatore,no teraz máme mokri dom a skôr potrebujeme vysušiť.