ČARO,O BUDÚCNOSTI alebo aký Radler by vám chutil
Milé dámy, je tu osviežujúca ANKETA! Nám v Hurbanove pomaly dochádzajú nápady, na akých Radleroch by si ešte pochutili vaše maškrtné jazýčky. Prezraďte nám, o akých chutiach po večeroch snívate. Povoľte uzdu svojej fantázii a inšpirujte nás! Za dobré rady 3 z vás odmeníme 6-packom vašej obľúbenej príchuti.
Limetka+mäta+cierna ribezla
Biely caj+visna
Zeleny caj+citron+limetka
Ananas+citron +mandarinka
Majoranka+citron+limeta+med
Ananas a kokos, mozno by nebolo odveci popasovat sa s pivnou verziou pinacolady 😂
@matus_bazant Tak...mne by sa pacil Radler BRUSNICA-OSTRUZINA. Viem si predstavit aj reklamny spot. Cele by sa to odohravalo v krasnej slovenskej prirode. Turistov by prenasledoval medved hladajuci potravu. Na zaver by z nich boli kamosi a spolu by si dali Radler BRUSNICA-OSTRUZINA chladeny v krasnom potociku🙂
Privitala by som aj Radler MANGO-KOKOS. Reklamny spot by sa odohraval na exotickom ostrove. Mlady slovenksy junak v detvianskom kroji na plazi s exotickými slecnami. (Alebo...mlada krasna slovenska deva na plazi s domorodcami) 😎 Samozrejme za pritomnosti Radlera MANGO-KOKOS😉
Visna - vanilka. Visnové pivo je za mňa úplný top medzi ochutenými piva i, v kombinácii s vanilkou by to bolo určite mnamiiii
Zaujímavo by mohla chutiť napr. arónia s mätou, potešila by aj višňová príchuť alebo lesné plody.
Ja mám rada svieže chute, ale zasa mi učaroval tmavý radler. Možno by bola dobrá kombinácia tmavý radler višňa alebo tmavý radler čierna ríbezľa 🙂
melón, hruška+citrón alebo limetka, lesná jahoda+mäta, malina+mäta a baza, pomaranč+citrón, zelený čaj

Kava alebo cisto mäta