icon

Prírodné nápoje z vašej kuchyne + SÚŤAŽ!

petra_bazant
Moderátor
12. jún 2018

Včera som si povedala, že po dlhšom čase vyskúšam zdravý nápoj zo zeleniny a z ovocia, nech pre vás niečo vyfotím a inšpirujem vás. 🙂 Nakúpila som ovocie a zeleninu a rozhodla sa „ukuchtiť“ vlastný recept. Hovorím si, že na tom predsa nemôže byť nič ťažké. Zmixujem to a nejako to už len bude chutiť. No môj mixér to akosi nezvládol. Alebo som vybrala nesprávne ingrediencie? Veď posúdite samy... ;)

Skúšali ste si niečo podobné pripravovať doma? Ako sa vám recept podaril? Nepodaril sa? To nič, so 100 % prírodným Radlerom máte nabudúce o starosť menej.

Podeľte sa so mnou o svoje „nepodarené“ výtvory a 3 z vás odmením 6-packom 100 % prírodného Radlera z našej kuchyne!

Prírodné nápoje z vašej kuchyne + SÚŤAŽ!
Strana
z3
evamajercak
15. jún 2018

@greta123 práve nám dozrievajú višne, tak isto vyskúšam.. ešte raz ďakujem 😁

laduson
15. jún 2018

Ja sa chválim podareným bazovým sirupom 😊...

curcuma
15. jún 2018

Mal to byť korpus na tortu, no nevydaril sa, bol, že úplne tenučký, plán bol urobiť tortu 🎂 s niekoľkými vrstvami naplnenými krémom, tak niekedy nabudúce, sme sa pousmiali a moja dcérka kreatívne to dievčatko zobrala cukríky 🍬 a takto pekne ten môj nepodarok aspoň ozdobila 😊

cevrik5
17. jún 2018

Ja tiez foto nemam ale pribeh 😂, mala to byt rychla vecera. Tvarohove cestoviny so slaninkou oprazenou, vsetko by bolo mnam, len akosi, ked sme ich zacali jest, az potom som zistila, ze som tam capla tvaroh sladky vanilkovy. Zaujimave nove chute 😅

Strana
z3