Cybex Solution G i-Fix

engynka
19. jan 2022

Mate skusenosti s autosedackou v kategorii 15-36 Cybex solution G i-fix? Ako ste s nou spokojne?
Pozerali sme na bezoecnost, isofix, da sa mierne polohovat a tlacidlo na polohovanie je vstrede cize pre nas praktickejsie ze jednou rukou. Ale tada uvitam aj vase skusenosti. Dakujem 🙏🏻

evkao
19. jan 2022

@engynka a pre ake stare dieta vyberas sedacku? teraz sa vozi v com?

engynka
autor
19. jan 2022

@evkao teraz chodi v britax romer 9-18kg. Syn ma 98cm. Je mu dobra ale musime riesit este jednu do muzovho auta lebo to prehadzovanie je unavujuce. Uz tym padom chceme vacsiu, ktoru neskor dame do mojho auta s ktorym chodime castejsie.
Tuto cybex sme skusali a bola mu dobra. Len uvazujem ci tuto soluion G alebo solution Z

evkao
19. jan 2022

@engynka no tieto sedacky su az od 100cm (aj 100cm dietatu este moze zle viest pas auta), a teda neviem, kolko vazi, ale vaha je tam tiez podstatna (min. 15kg)

engynka
autor
19. jan 2022

@evkao sedacku sme skusali so synom, pas mu nesiel cez krk. Tak budem rada ak mi napises tvoju skusenost s danou sedackou. Predpokladam, ze ked si napisala koment k jasne danej otazke tak tu skusenost mas. to ze je od 15kg a 100cm som si samozrejme uz precitala, detto sme ju skusili v obchode. Len vzdy prideme na nedostatky az pouzivanim. Tak preto som sa pytala.

martinkase
14. apr 2022

@engynka ahoj môžem vedieť akú ste nakoniec kúpili? Rozmýšľam nad tou solution g i-fix len tiež neviem nájsť žiadne recenzie 😊 ďakujem

engynka
autor
14. apr 2022

@martinkase kupili sme tuto cybex g i-fix. No ja neviem akosi som neni s nou stotoznena. Ale neviem ti to ani popisat. Teraz ju pouzivame asi tyzden a nie som este asi zvyknuta. Proste cela mi pride nejaka labilna 🤷🏻‍♀️ Ale ona ma byt taka flexibilna co som pozerala videa ale po tych vsetkych mensich tvrdych sedackach je to nezvyk. Do druheho auta ale urcite kupime inu. Aspon budem vediet porovnat potom.