Ahojte, mohli by ste mi prosím napísať nejaké skúsenosti s týmito autosedačkami? Je mi jasné, že patria medzi najbezpečnejšie ale vraj je tam tá rúčka nejaká nie veľmi upevnená, tak či to veľmi nevadí pri prenášaní? a bola som rozhodnutá pre cybex aton 3, ale je myslím o viac ako kilo ťažšia ako 2 tak neviem teraz...
my sme si objednali Cybex aton 3 ... ale ešte ju doma nemáme .... u nás zavážilo polohovanie hlavovej opierky a to, že je vhodná aj pre nedonosené detičky - a aj striešku má tuším väčšiu. Váhu som neriešila - dám na podvozok kočíka a hotovo
S cybexom chybu neurobíte my sme mali aton, vtedy nebol 2,3 ale inak označený. 100% spokojnosť, inú autosedačku by som nechcela. Využili sme ju aj doma ako kolísku
syn v nej bol do 14 mesiacov, váhovo mal ešte rezervu, ale už mu nohy dosť trčali. (Je pravda, že ku koncu už bola fuška to prenášať, aton je z tých robustnejších sedačiek) Potom sme prešli na Pallas 2 fix a tiež max spokojnosť. K druhému dieťaťu kupujeme od cybexu aj kočík!
Ahoj, můžu se zeptat, pro kterou autosedačku jste se nakonec rozhodli? Take se mi líbí Aton 3, jen se trochu bojím její váhy, abych ji pak i s miminkem unesla