icon

6-mesačná sa chce dojčiť len vtedy, keď spí

29. júl 2022

Mamičky prosím vás je toto normálne? Moja dcérka má 6 mesiacov a prsník za bdelého stavu nechce už asi 2 mesiace. 2 mesiace ju kŕmim len keď ide spať. Lenže ak ju nakŕmim keď ide spinkať a spí len 30min a potom je 1,5hod hore a ide spinkať zase, tak to sú 2hod od kŕmenia kym ide spať a mala by sa nakojiť znova, ale ona neni ešte asi hladná a nechce🙈 a potom po 30min sa zobudí a už je hore a nechce a až potom keď ide znova spať. Pokúšala som sa ju nakojiť aj keď je hore, že ubehlo dosť od kojenia ale ona zásadne len keď ide spať a aj to ak je hladnà. A ak je aj hladná tak za bdela si nedá. Teraz jej vyšli dva spodné zuby. Išla som ju nakojiť za bdela a tak ma kusla do tej bradavky že až. Keď ide spať a kojim ju, tak to nerobí. Ja už neviem čo mam robiť.

ivangeline
•
29. júl 2022

Je prikrmy? Nasadot cim skor a dojcit ja uspatoe.

autor
•
29. júl 2022

@ivangeline zatial odmieta skusame uz mesiac

mareri
•
Odpoveď bola odstránená
•
tiika
•
26. aug 2022

Chyba vela informácii. Skús pozrieť stránku mamila.sk alebo kontaktovať laktacnu,
Priberá dobre? Je plačlivá? Ma nejaké problémy? Dávaš jej len materské mlieko? Ma cumlik? Spi spolu s tebou? Skúsila by som zvýšiť kontakt s dcérkou v nosiči, na rukách, pri spaní.