5-mesačné bábätko stále mrzuté
Prosím poraďte mi, čím to je, že moje 5 mesačne bábätko je stále nonstop mrzuté? Včera mala čerstvých 5 mesiacov a mrzutosť trvá asi aj mesiac. Od rana do večera mrnčí, občas ráno po noci, keď sa zobudí je ešte dobre a po prvom spánku už horor.. spí bez zmeny, už od 6 týždňa ma cez deň 30min spanky a začala mať jeden dlhší (hodina a pól). Ma 4 denne spanky, večer chodí spať o 18:00 niekedy 18:30, podľa toho o koľkej sa ráno zobudí (niekedy už 5:00, niekedy 6:00) a podľa toho, či ma aj ten dlhší jeden spánok lebo niekedy ma všetky len 30min.. bdele okna sledujem a sú do 2hod, niekedy kratšie.. inak v noci spí veľmi dobre, zobudí sa raz na mlieko.. zuby neviem, ďasná sa mi nezdajú zmenené. Čím to môže byť? Ju nič nebaví, neviem ju nijak zabaviť ani potešiť.. som z toho už strašne vyčerpaná a nešťastná, že neviem čo jej je.. doktorka vraví, že obdobie, ale aby vyše mesiac bola každý jeden deň mrzutá a umrncana? 😔 už si prídem aj neschopná, že ju neviem zabaviť a robím, skúšam naozaj všetko možné
Zuby?
Nevidím v tom nič extra veľký problém. Má iba 5 mesiacov, stále bude mať ine obdobie
Niekedy to može byť aj že prichádza milnik vo vývoji
skus podporiť aktuálny stav vývoja nejakým cvičenim a hrou
@anonym_autor že aby vyše mesiaca ? Moja bola od narodenia taká do 9 mesiaca. A do 13 mesiaca to bolo lepšie ale furt niečo až teraz v 15 mesiacoch sú dni také že zaplace len pre dôvod ...

moj nazor.. ano je to obdobie 5 mesiacov tj. pozornost dietata je par minut nemozes od neho chciet aby sa zabavilo samo ci pockalo kym si das kavu proste je to male babatko ktore potrebuje mamu. skus si nastudovat nejake vyvinove obdobia co v ktorom mesiaci dieta cca dokaze a je schopne robit ako funguje a podla toho sa budes vediet nastavit na rezim babatka nebude ta to tak vycerpavat ked budes vediet co od neho mozes cakat a co nie, tym nebudes mat prehnane ocakavania. a to ze mrnci je ok, je to jeho sposob komunikacie, pockaj o par mesiacov sa dietatu nezavru usta ako bude dzavoat a skladat slabiky a slova toto obdobie je celkom fajn dieta ti neutecie ale je tam kde to polozit pockaj kym zacne behat ci plazit sa 🙂 v jednom kuse budes v strehu kde "utieklo" drzim palceky