7 týždňového synčeka dojčím, dokrmujem a má problém so zaspávaním
Mám 7 týždňového synčeka. Minuly tyžden mal dosť rozšírenu seboreu a uspávali sme sa 4 hodiny každy večer. Z prsnika si málo vytiahne takze ho musím dokrmovat flaškou.
Keď chytí svoju náladu a večer plače nechce ani prsník a ani flašku pritom je hladný. Inak normálne z prsníka ťahá. Mala som aj laktačnú ale nezmenilo sa to a skúšam naňho rôzne finty ,aby sa riadme napil z prsi ale nepomáha. Mlieka mam dost. Ked chytí rapel a nevie zaspat fungujeme flaška prebalovanie a stale.dookoka až kym.ho nejak neukolíšrm na rukách a nezaspí. Je mi ho.lúto a chcem to zaspavanie nejak urychliť lebo on je nervozny a my ohučany. A nakoniec ked zaspí odpadneme.aj.my s manzelom 🙃
Neviete mi niečo poradiť?
Mne to robil do 3 mesiacov. Večer začal plač, mrncanie, chcel prsník, aj ho odmietal, nevedel zaspať, do 23:30 bežné hore sme boli
Potom prestal, z dňa na deň. Nemal koliky, proste potreboval si "zvyknúť".Prvé 3 mesiace sú také zvykacie, ja to volám že 4 trimester.Pokiaľ vyslovene nemá bolesti bruška, ani iné problémy, len to vydrzat. A ako vieš, že je hladný? Vážiš ho pred a po dojčení, že isto si malo vytiahne? Alebo nepribera?
@lenka7875 a neskusali ste dokrmovat inak? cievkou na prsniku? suplementorom? dokrmujete tvojim mliekom alebo UM? umelym mliekom? ak UM tak mozno zmenit znacku. alebo skus odsat a dokrmit tbojim ci to spravi zmenu. skus nejake kvapky coliprev alebo saab simplex. zmen d vitamin co davas. skus masaz bruska mastou pupik a cvicenie nozickami. skus zatemnit spalnu. skus biely sum (existuju na to aplikacie treba vyskusat co mu sadne. u nas je to kombinacia 2zvukov takze nakombinuj) skuste hacku. skuste fitloptu. skuste zavinovacku. skuste nosit v satke. skuste mu spievat. skuste k tomu pristupit vedecky a skusat hladat. kiez to zvladnete. drzim palce. tie prve tyzdne mesiace vedia byt masaker

Rapel môže byt aj kolika