Aké lieky na herpes sú bezpečné pri dojčení?
Ahojte, pozrela som prívalové letáky zorivax duo a aj compeed naplaste a je tam napísané že počas dojčenia a tehotenstva sa nemajú používať. Poraďte čo ste užili na herpes, potrebujem sa ho zbaviť, mám novorodenca doma.
@anonym_autor Natierať medom je to prírodné antibiotikum a pomáha,len bábätko si nebozkávajte herpes je na bábätko nebezpečné
@alison11 ďakujem na mna tieto prírodne spôsoby nezaberajú, nakoľko je to už tretí herpes za 3 týždne.
Áno na to dávam pohorím nosím rúško a pred každým kontaktom umývam ruky preistotu
Vitemin C 1000mg by som si dala, Bkomplex a Zinok 50mg. Naplaste by som pouzila. Pripadne zavolaj lekarke co mozes pouzit.
Po porode si zacala uzivat nejake vitaminy? Budes "vycucana" od dietata a porodu. Nasad si vitaminy/mineraly. Pripadne sa porad s lekarkou, mas velmi oslabenu imunitu. Aj dojcenie vycerpava tvoje telo.
Pri Zoviraxe sa pise, ze dieta nema dojst k styku s osetrenou kozou. Takze len krem sa nesmie dotknut dietata. Mozes ho pouzit na opar.
@anonym_autor no ak sa Ti to takto opakuje, mas velmi oslabenu imunitu, ja to mam teraz po nekonecnych virozach, co som pochytala od deti, ale som tehotna, tak nic take nemozem, ale ak mas ochotnu obvodnu, tak skus ju poprosit o Isoprinosine. Ja som to brala kedysi na caste afty a naozaj pomohlo.
Tie vonkajsie lokalne veci podla mna pri dojceni vobec nevadia. Ja pouzivam len domacu tinkturu z propolisu a medvedieho cesnaku a dost sa to zastavilo. Ale trva to, kym to zmizne.
@anonym_autor Skus s repikovym cajom,na kusok handricky,namocit do caju a nechat ho vyschnut, robit to az do uplneho vysusenia,,ale len rano a vecer.

@anonym_autor Natierať medom je to prírodné antibiotikum a pomáha,len bábätko si nebozkávajte herpes je na bábätko nebezpečné