Ako dlho sa žena kvôli dojčeniu v noci nevyspí?
Ahojte,kolko potrva cca kym sa clovek v noci nevyspi ?kvoli kojeniu
Mne napr. všetky tri dcéry spali perfektne. Musela som ich budiť, aby som ich vôbec nakojila (boli predčasniatka) a potom som kojila cca 1x za noc asi 5 minút. Ani sa neprebrali a spali ďalej 🙂
Naša sa našťastie od narodenia budila 1-2 razy za noc na kojenie.Takže ja som sa vyspala od začiatku super lebo aj ráno ťahala do cca 8:00hod.,niekedy aj dlhšie
Ja uz nespim vyse 4 roky, teraz kojim druhe dieta, vyse 27 mesiacov. A to v noci uz nekojim. Takze nie je to iba o Tom. Ako tu niekto pisal, zvyknes si💓😊. Prestan to riesit, Len si povedz, ze naveky to nebude, a budes v pohode. Drzim palce
Ja sa vyspim v poho, horsie je ked si pes robi o 5:00 mani a pedi a este krochka 😂
nemusi to byt kojenim, ja som odstavila v 10 mesiacoch, teraz ma vyse dvoch rokov a beriem ako uspech ked sa zobudi len dvakrat za noc
U mna to trvalo tak dlho, kym som to vydrzala - prvykrat 9 mesiacov, druhykrat 18 mesiacov. Po odstaveni spali skoro vzdy celu noc
Pri dcére od 5 týždňov, pri synovi od štyroch mesiacov. Ale ani sa mi nesnívalo hrať sa na nočný cumel a vyskakovať po každom mrnknuti. Obcasnu chorobu ci zuby do toho nerátam.
@3michaela23 ja som nekojila, pri prvom od roka cela noc ( prvy polrok nespal vobec 🙂,potom len raz na mlieko a po roku spal),pri druhej od 6 mesiacov cela noc,takze super
Maly ma 2 roky a 3 mesiace a este veru som sa nevyspala 😄. Budi sa na kojenie od 3
po 10 krát stále 🤷♀️🤣😬
@3michaela23 do 2 r som kojila a vyspala sa úplne celú noc v 3 r.Kamaratka nekoji za to dieťa sa jej budi na nočné desy, zuby, cikať, ísť k nim spat
My budeme mať mesiac ide spať okolo desiatej pol jedenástej a papá až okolo pol tretej alebo až o pol štvrtej :oD čiže spinká v noci aspoň zatiaľ

Zisťujem, že som šťastná žena. Môj syn prespal celú noc asi tak od 5-6 mesiacov.