icon

Ako docieliť, aby novorodenec správne grgnul?

23. mar 2024

Uz som zufala, vsetky techniky polohy z youtube vyskusenie, niekedy 15 minut cakam niekedy aj 20, v noci je to masaker, ked zaspi pritom....prosim poradte.... dakujem.

pribinak
23. mar 2024

Jednoducho si nemusí po každom kŕmení grgnut.

autor
23. mar 2024

@pribinak ale nakoniec si grgne len dlho to trva

vilma7
23. mar 2024

Tak moje deti negrgali vôbec, kojila son, väčšinou zaspali pri kojeni. Nikdy nemali problémy s grcanim a ani iné žalúdočné ťažkosti.

kitycat
23. mar 2024

Ked zaspi daj do postielky, ked bude chciet grgnut zacne mrncat, zdvihnes-grgne- spi.
Tak som robila, nechcela som velmi aby grgala lebo to hned aj grcala

gejb
23. mar 2024

Tak po 20minutach rôznych poloh by si grgol hadam každý.
Aj laktacne poradkyne tvrdia ze dieťa nemusí grgat. Tak ho netráp a nechaj ho spať.

monicatko20
23. mar 2024

My sme negrgali vôbec.. čo si pamätám fakt absolútne..začal až keď sme presli na tuhú stavu 😊 a to nočné mliečko pil v polospanku ležiaci v postieľke..

pribinak
23. mar 2024

Jednoducho keď si negrgne do pár minút tak nepotrebuje, alebo si grgne sám aj bez tvojej pomocí

anavixy
23. mar 2024

Tak ho poloz, ak si negrgne za par minut alebo ak dojcis v lahu tak ho ani nedaj grgnut a ak mu to nebude robit problem (nebude sa pucit, nebude nespokojne, nebude grckat), tak ho grgat nedavaj. Nie je to povinnost.

autor
23. mar 2024

@gejb ale my sme na umelom

katarinka121
23. mar 2024

Ahoj, môj syn vobec negrgal. Tiez bol na umelom mlieku. Naozaj ked bol bábätko tak nikdy. Moja mamka samozrejme ze musí tak to skúšala asi päť krát a keď stále nic tak pochopila 😃

siska53
23. mar 2024

Nasi grgali malokedy, ked pri dojceni zaspali, negrgli si nikdy. Len obcas, ked boli hore. Dala som.ich vzdy do polohy, ze keby si aj blinkli, ide to von a nezadusia sa.

anavixy
23. mar 2024

Je uplne jedno, ze ste na umelom, ani tak nemusi kazde dieta potrebovat odgrgnut. Musis si to sama vyskusat na svojom dietati.