icon

Ako na dojčenie?

estiketike
14. nov 2022

Ahojte Ako nučit dieta opat na prsnik rady skusenosti ?

miska1701
16. nov 2022

@estiketike ja som len prikladala a prikladala, niekedy sa jej podarilo sa prisat,inokedy nie
Krmila som odsatym mliekom cez flasu,ked mala 2,5 mesiaca zacala som plne kojit a kojim do dnes.. ma 5 mesiacov

estiketike
autor
21. nov 2022

@miska1701 super my mame teraz 5 krmin odsatym mliekom s flase prisat sa nechce

sasesoe
21. nov 2022

@estiketike zavolaj si laktacnu, na dialku sa tazko radit, ale bez dojcenia/ prikladania to nepojde. Tiez sme sa na zaciatku natrapila, i flasu mala, ale podarilo sa nam to este zvratit a potom sa dlho dojcila. Nic nie je stratene, len to ries, skusaj a nevzdavaj. Drzim palce

maryetta
21. nov 2022

Ak sa dieta nevie/nechce prisat tak… s tym asi nic nespravis ☹
Predtym sa prisavala okej?
Lebo mozno len zistilo ze z flase to ide lahsie tak preto proste z prsnika nepotiahne.
Ono potom uz len skusat ine polohy pri ktorych by sa vedelo lepsie prisat.

estiketike
autor
21. nov 2022

@maryetta neprisal sa iba prvy krat v porodnici na porodnom boxe potom 2 dni pil s prsnika a potom dostal zltacku kedze asi malo pil dali ho na velku lampu a pil iba s flase ked sa ku mne vratil nechcel sa prisat iba trochu potom iz len s flase velmi ma to trapi kedze som to velmi chce budem mat pen jeho a viem ze pri dojceny je to puto este silnejsie nechcem sa toho vzdat len neviem ako si pomoct bojim sa aby som nestratila mlieko viete niektora tu laktacnu poradit prosim ?

maryetta
21. nov 2022

@estiketike skus pozriet mamilu. Tam najdes zoznam. A vies si najst taku z tvojho okolia 😉

magda15
Odpoveď bola odstránená