icon

Ako sa zbaviť klobúčikov pri dojčení?

slavka119
24. feb 2025

Ako sa zbaviť klobučikov pri dojčení?
Nejaké rady/tipy ako ste od učili svoje deti. Prosím nepíše mi ze si mam zavolať laktacnu poradkyňu z Mamily. Ďakujem.

barbor1
•
24. feb 2025

@slavka119 ahoj, aj mňa by to zaujímalo. A tiež sa mi dvíha tlak, keď na všetky moje otázky dostanem odpoveď "laktačná z mamily"😂

slavka119
autor
•
24. feb 2025

@barbor1 už nemám na to nervy 🙈😂každá laktacna povie niečo iné, niektoré povedia ze klobucik nie je problém, nič nekazi atď len je to obtiažne skrze to umývanie klobucikov po použití atď..

angeli121212
•
24. feb 2025

@slavka119 koľko má drobec? Ja som sa ich pri prvom zbavila asi v jeho troch či štyroch mesiacoch keď sa mi bradavky vytvarovali a dokázal si ich sám chytiť zo začiatku je to náročnejšie ja som si vždy tú bradavku akoby vytiahla a vytvarovala nech si ju vie chytiť a potom to už išlo samo.. treba len čas od času skúsiť a budeš vidieť keď už to pôjde

saxana000
•
24. feb 2025

Mne sa po case bradavky vyformovali-vytiahli viac von a raz v noci v polospanku sa mi mala chytila odvtedy sa chytala coraz castejsie v noci bez problemov cez den niekedy lepsie a niekedy horsie nosila som ich so sebou ked bolo najhorsie a nechcela sa chytit.. postupne som ich mohla uplne odlozit a kojili sme 15 mesiacov..

slavka119
autor
•
24. feb 2025

@saxana000 joj dúfam že to bude aj náš prípad chcem ju kojit co najdlhšie teda

slavka119
autor
•
24. feb 2025

@angeli121212 ma 3 týždne len 🙈ale trucovat na bradavke vie veľmi pekne, musím dať klobucik aby sa napapala

angeli121212
•
24. feb 2025

@slavka119 3 týždne je máličko to ani nie je o trucovaní jej to môže byť realne veľmi náročné ak si napr nevie chytiť bradavku alebo jej môže vadiť aj poloha pri kojení moja má už dva a pol mesiaca a stále sú momenty keď jej nieco vadí tak ju pootáčam ponastavujem nech sa cíti dobre pri kojení

araavdva
•
24. feb 2025

Kľud, žiadny stres. Moja papala cez koobucik skoro dva roky. Potom som sa naštvala a vzala jej ho. Ani si to nevšimla. A dojčila som do troch rokov.
Hlavne sa nestresuj. Keď sa nevie prisat daj klobucik. Mala bude spokojne napapana a je jedno ako. Či s bradavky, klobucika alebo s fľaše.