Ako zmierniť bolesť a zastaviť laktáciu pri hospitalizácii?
Ahojte, nečakane som skončila s dcérkou v nemocnici a doma ostal syn 1,5r s priatelom. Keďže ešte kojím tak sa mi tu naplnili teda len jedno prso ako balón a bolesť, odstriekať ručne to moc nejde , sú nejaké tabletky alebo niečo ? Keďze tu budeme dlhsie asi budem už musiet ukončit kojenie, aj tak som planovala ale nie teraz ale ked nastala takato situacia tak je to aj vhodné. Sú nejaké lieky volnopredajné alebo niečo ? Alebo ako si ulavit ?
@eliska13 urcite nepodaju liek nehospitalizovanemu cloveku. Ako by si to vykazali do poistovne? A bez vysetreni? Na koho riziko?
@eliska13 odsať nemám ako, nemám odsávačku. Preto vravim ked prisla tato situacia a chcela som o par mesiacov prestat kojit tak to asi urobim teraz. Volnopredajny liek som nasla homeopatika tak vyskusam to
@stanulienkat to ano,len tak sa nemoze nic podavať ..zatial si kupim homeopatika
@stanulienkat nevyskakuj prosím ťa...pošlú ju o poschodie nižšie ku gynekológovi.Urcite ju nenechajú tak a o 3 dni dostane zápal prsnika
@eliska13 poslat ju mozu, aj poradit. Nevyskakujem.
Porad sa v lekarni. Homeo ti nepomozu. Skus si z gyndy pozicat odsavacku, nahrievaj si fenom.
A manzel ti nemoze priniest do nemocnice odsavacku? Pripadne si ju nemozes kupit v nemocnicnej lekarni?
@eliska13 ja som presne takto bola s dcerou v nemocke (detskej) a dostala som zapal prsnika. Poslali ma do vedlajsej nemocnice na gyndu po lieky.
@diewcatqoo prinesie mi ju, cize ale ako odsavat ? Lebo ked budem odsavat tak sa mi stale bude tvorit mlieko nie ? Ja chcem aby sa netvorilo
@simsalabim no kupila som si homeopatika a mätovy caj, priatel donesie odsavacku elektricku lebo dali mi rucnu ale to je hovno s tym sa neda nic odsat :D

Volnopredajne?veď si v nemocnici povedz to lekárom poradia ti pichnú injekciu, dajú liek.Kolko tam budete? mozes si odsať a potom kojit dalej