Ako zväčšiť/zmenšiť 1 prsník kojením?
?? Baby,kedy sa prsia ukludnia?Mam problem,ze mam jeden prsnik vacsi o cislo a pol,a pritom kojim z oboch,od laktacnej poradkyne som dostala rady,ze mam zacinat stale s tym mensim prsnikom a ak nestaci,dokojit tym vacsim,ze by sa nemalo potom tolko v tom velkom vytvarat mlieka,lenze vytvara sa....Jeden mam ako silikon a druhy jak ovisnutu placku....Uz by som ich chcela kedtak obe makke,aj ked maju taky rozdiel....Poradi niekto ako bud pomoct "narast" tomu mensiemu prsniku,alebo pomoct "zhodit" tomu vacsiemu??
@tehulka_mk dobre ti poradila laktacna poradkyna, treba v usili vytrvat, daj tomu pol roka aspon...
ja som mala uplne rovnaky problem, vyriesilo sa to az ked som prestala kojit uplne
No fasa a ja to isté a mala je vzdy iba z jedneho... Aj jej davam z mensieho castejsie a nic.
Aj ja mám snim problém a este ma trápi že zákazdim ked si odsavam tak mám 400ml mlieka a mali vipije len 120ml a ostatné vilievam dozáchoda no je mi to luto nedá sa niečo tým robiť skúšala som mrazit no zbitocne záberúnie mraziaku
no ja som aj dokojila a ostal mi jeden o číslo väčší... bola som na sone, tak som sa na to pýtala, a povedali, že to je úplne normálne a niektoré ženy sú na tom oveľa horšie... tak som sa uspokojila aj ked to nevyzerá dobre,hlavne že sme všetci zdraví 🙂
Ja som mala ten isty problem Jeden prsnik bol asi o cislo vacsi. Po dokojeni sa to upravilo su rovnake aj ked mensie ako boli pred narodenim mojich 2 deti...
cauko..aj ja som mala taky problem..uz davno nekojim,ale rozdiel vo velkosti prsnika mam..lavy je trosku vacsi ako pravy,doktor mi povedal,ze to uz tak ostane alebo plastika..takze neriesim to..nie je to viditelne v podprsenke,len ak ju nemam..

@tehulka_mk ja mam ten isty problem.Bez vystuzenej podprsenky to vypada katastrofalne. Takze si tiez pockam na rady pre nas 😉