icon

Ako zvládnuť upchatý nos s ročným dojčaťom, ktoré sa dojčí?

Včera o 18:46
anonym_9adc6e
•
Včera o 18:51

ty máš upchatý nos alebo dieťa?

autor
•
Včera o 19:40
@anonym_9adc6e

ty máš upchatý nos alebo dieťa?

@anonym_9adc6e ten **** admin vkuse niečo musí prepisovať???!!! Moje dieťa

anonym_3bf7b4
•
Včera o 20:28
@anonym_autor

@anonym_9adc6e ten **** admin vkuse niečo musí prepisovať???!!! Moje dieťa

@anonym_autor tu je to normálne. Netreba otázku zadávať do nadpisu, lebo pri niektorých témach sa mení aj tri krát.

Mne včera tiež zmenili nadpis na nezmysel a potom som dostala desiatky blbých odpovedí úplne odveci

beata_k
•
Včera o 20:32

@anonym_autor Pred dojenim odsat odsavackou.

roja01
•
Včera o 21:06

V DM drogerii predavaju perfektnu osavacku na soplik do vysavaca. Je makucka a nasim detom 3+ pri nadchach vyborne pomaha. Pouzivame ju od malicka.

anonym_8cffd0
•
Dnes o 04:34
@roja01

V DM drogerii predavaju perfektnu osavacku na soplik do vysavaca. Je makucka a nasim detom 3+ pri nadchach vyborne pomaha. Pouzivame ju od malicka.

@roja01 3+ si uz ma vediet same poriadne vyfukat nos.

anonym_d45fe8
•
Dnes o 05:35
@beata_k

@anonym_autor Pred dojenim odsat odsavackou.

@beata_k dojenim?
🤣🤣🤣

beata_k
•
Dnes o 05:37
@anonym_d45fe8

@beata_k dojenim?
🤣🤣🤣

@anonym_d45fe8 😆😆😆 tak toto je preklep roka

autor
•
Dnes o 07:43

Problém je že moje dieťa odmieta odsávačku a ani utriet sopel si nenechá hysaky ma neviem čo mám robiť

aurora33
•
Dnes o 07:58
@anonym_autor

Problém je že moje dieťa odmieta odsávačku a ani utriet sopel si nenechá hysaky ma neviem čo mám robiť

@anonym_autor nič len vydržať

roja01
•
Dnes o 10:39
@anonym_8cffd0

@anonym_8cffd0 vie si vyfukat, ale soplik je velmi husty, tak sa fukanie doplnuje vysavanim.

roja01
•
Dnes o 10:41
@anonym_autor

@anonym_autor asi z pociatku nasilu a potom si zvykne. Aj velky plac je dobry na premytie a uvolnenie nosteka.

svetlonos
•
Dnes o 11:27

@anonym_autor
Odsavackou na vysávač. Nobelovu cenu by som dala vynalezcovi

anonym_8cffd0
•
Dnes o 15:46

Od roka uz mozu inhalovat vincentku. Paradne to uvolni dutiny.

anonym_153be0
•
Dnes o 16:00

Odsať len raz denne pred večerným spánkom, tečúci utierať vreckovkou a veľa dojčiť. Dojčením dobre zriediš hlieny. Ukladať ho spať na vankúšik a dojčiť tiež v polohe, kde ma hlávku o niečo vyššie.

anonym_7580db
•
Dnes o 16:05
@anonym_8cffd0

@anonym_8cffd0 kde je to napisane ze si dieta 3+ musi same fukat nos ?🤔

anonym_8cffd0
•
Dnes o 16:35
@anonym_7580db

@anonym_8cffd0 kde je to napisane ze si dieta 3+ musi same fukat nos ?🤔

@anonym_7580db a kde je napisane ze musi?

anonym_7580db
•
Dnes o 17:23
@anonym_8cffd0

@anonym_7580db a kde je napisane ze musi?

@anonym_8cffd0 hlboko sa ospravedlnujem …. Kde je napisane ze 3r dieta si ma same fukat nos ? Spokojna ?

anonym_8cffd0
•
Dnes o 18:36
@anonym_7580db

@anonym_8cffd0 hlboko sa ospravedlnujem …. Kde je napisane ze 3r dieta si ma same fukat nos ? Spokojna ?

@anonym_7580db tak nam to aj detska dr stale prizvukovala. Rovnako ked dieta nastupuje do skolky-teda povacsine v 3 rokoch. Ze si uz ma vediet same vyfukat nos.
Nie je na to ziaden zakon ani predpis

anonym_b4274e
•
Dnes o 21:05

Mám viac detí, všetky som kojila a teda podobné sme si užili... Zistila som, že keď má bábätko nádchu, tak pomáha, keď si ja (matka) dávam veľakrát za deň propolisovu tinktúru. Ale takú silnú, od včelára, nie z lekárne... Hlavne pri nachladnutí. Ide do mlieka a tým pádom aj bábätku. Plus už od 6 týždňov je možné dávať Sinupret. (Teraz pozerám, že už to zmenili od 2 rokov, ale dakedy nám to doktorka predpisovala už bábätku). Sinupret lieči zápal prínosových dutín. Ono to zaberá aj na ten začiatok, keď má akože plný nos a nič nejde vyfukat, zároveň aj vtedy, keď už tečú vodové sopliky, aj vtedy, keď sú husté... Veľmi podobný Sinupretu je sirup od Avropa, Sinuspharm... Ten naše deti milujú. Ja si tento sirup namiešavam do malej nádobky tak, že dám sirup, vysypem doň jednu kapsulu (obsah) kapucinky (prírodné atb) a pri deťoch od 1 roka pár kvapiek propolisovej tinktúry... Ked im toto dávam 3x denne, alebo aspoň 2x, nádcha rychlo prejde a nejde dolu do priedušiek... Ja na tieto lieky nedám dopustiť a fungujeme (propolis, kapucinka a Sinuspharm (alebo Sinupret).