icon

Akú fľašu zvoliť pre dojčené dieťa?

12. sep 2026

Ahojte, akú fľašu (na dokrm aj materským odsatým mliekom a aj na dokrm UM) zvoliť ?

anonym_b9e913
12. sep 2026

Od narodenia používam philips avent natural response a som spokojná, inú som neskúšala.

autor
12. sep 2026
@anonym_b9e913

Od narodenia používam philips avent natural response a som spokojná, inú som neskúšala.

@anonym_b9e913 a neodmieta ti potom prsník ?

autor
12. sep 2026
@anonym_b9e913

@anonym_b9e913 mne totiž laktacna poradila kŕmiť cievkou, ale po par dňoch na to nemám nervy .. radšej by som dala z fľaše.

anonym_efc74e
12. sep 2026
eli43
12. sep 2026

@anonym_autor mne laktačná v prípade potreby odporučila Lansinoh

anonym_286918
12. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_b9e913 mne totiž laktacna poradila kŕmiť cievkou, ale po par dňoch na to nemám nervy .. radšej by som dala z fľaše.

@anonym_autor ja som vzdy dokrmovala flaskou (4 deti), dokrmujem aj piate, neodmietali mi prsnik. S cievkou to bol masaker a hlavne, ked sa mi neprisavali, tak cievku trepat do klobucika a este nastelovat dieta, drzat obrovsky prsnik, dieta,...no neslo mi to bez paru dalsich ruk...
Ale mala som rucnu odsavacku Lansinoh a k nej bola flaska a ma super jemny cumlik a dierka je uplne malinka, dieta si ten cumlik pekne vtiahne do pusy a ma ju pekne nasiroko, fakt skoro ako z prsnika ked dieta pije. Ja odporucam tiez tuto flasku a cumel cislo 1.

anonym_b9e913
13. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_b9e913 a neodmieta ti potom prsník ?

@anonym_autor vôbec nie, stále preferuje prsník, ale dobre sa jej pije aj z fľaše. Len som musela asi po 2.mesiaci prejsť na cumlík veľ.3,lebo to pomalé sanie z veľ.2 ju už unavovalo. Z veľ.3 sa jej pije lepšie (aktuálne má 5 mes.).

anonym_b9e913
13. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor cievku som neskúšala, tiež mi ju radili v pôrodnici, ale prišlo mi to zbytočne komplikované..