Benedikt lekársky a Grécke seno - dávkovanie v čase kojenia.
Chcela by som sa opýtať ake mate s tým skúsenosti....
A ako to užívať čítala som tu na MK že tri krát denne ale na obale je napisane neužívat v čase tehotenstva a kojenia.
Ja som uzivala a nepomohlo. Akurat mi bolo z toho zle od zaludka a smrdela som tym. Mne pomahala hroznova stava od Matysaka
Mne to tiez nepomohlo,po prvej menstruacii mi mlieko skoncilo uplne,uz som to potom nesilila..
@otiliahorvathova ja som na zvýšenie užívala tiež obidva doplnky aj homeopatiká dokonca aj lieky Costi. Každému zaberá niečo iné. U mňa bolo spôsobené psychikou, že som mala málo mlieka.
Ja som užívala ako malý dovŕšil tri mesiace. 3 tablety z každého 3krat denne. Až keď začneš "smrdieť" na štýl ako vegeta, tam vtedy lieky zaberajú. Mne to zachránilo dojčenie. Tiež hroznová sťava, melta a zápražkové polievky
@otiliahorvathova mne tiez pomohlo, ako uz niekto pisal zacala som 3x3, a po mesiaci som postupne znizovala. ale tiez som musela byt najedena inak mi bolo z toho tazko

@otiliahorvathova Užívala som. Pomohlo. Od Swanson. Je to tam lebo už si videla testovanie na tehotnych ženách?