Bezproblémové kojenie
Po narodeni bábätko bez problémov cucá..A hlavne mamička nemá nijaké trhliny,ragády,bolesti.Eksistuje aj také?A ako to dosiahnuť??
@strapco13 - mna to pred porodom vobec nenapadlo, ako moje bradavky vyzeraju, neriesila som to, asi chyba, to, ze sa to malo riesit uz v tehu je mi jasne 😖 Holt este mlada neskusena a ta sestricka v nemocnici ma uplne zrusila s kojenim, malu som si prvy raz prilozila po troch dnoch 🤐 Ked mi moja mama doniesla klobuciky, ze predsa to nejako musi ist. Mala pila hned nastastie.
@anjelicek26 no a potom syna si uz kojila bez nich a bez problemov?
@baklik - ano pri malom to bolo uz uplne v poriadku, ten sa prisal ako pirana uz na porodnej sale 😉 Mala sa kojila velmi dlho a veru uz po pol roku bradavky vyzerali uuuplne normalne, proste si ich urobila tam kde neboli 😅
@anjelicek26 a ostali ti teda vyformovane? mne sa "podarilo" kojit len 2,5 mes. kvoli roznym problemom, postupne sa bradavky formovali, ale to len, ked maly sal (cez tie klobuciky) alebo som odsavala odsavackou. a to len na tu chvilu a potom zas boli ako predtym...
@baklik - jj väcsinou su normalne 🙂 Sice nie extra velke, ale normalne, maly s nimi nemal ziadny problem sa prisat.
@baklik ja som vôbec nemala bradavky, uplne ploche. Cez tehotenstvo ma napadalo že na čo sa pre boha to dieťa prisaje. KEd sa narodil tak som pochopila. Jak raz chnapol, bradavky nepradavky, cely dvorec mal v puse. Tak som pochopila, že bradavky su uplne nepodstatna vec pre dojčenie. A že všetky moje predstavy o tom ako sa dieťa dojči boli totalny omyl a skutočnosť je ina
@vejula ano, ja som to tiez vsade citala, ze nezalezi na tom, ze bradavky su ploche, ze da sa aj tak. ake vsak bolo moje rozcarovanie, ked sa ani na niekolko pokusov pocas dvoch dni neprisal a potom konecne, ked som nasadila klobuciky na treti den kvoli tomu, ze mi to sestry aspon 5-krat pripominali, len tak chnapol...
@bebemaly prosím vás a s akou masťou ste si ich masírovala? Ďakujem
@lucia19922 ahoj veľmi rada by som poradila ale prestala som dojčiť pred 6 timi rokmi, určite by som šla do lekárne 😉

@strapco13 ja viem, ze to spolu nesuvisi - to som len reagovala na prispevok @anjelicek26, ze som mala rovnaky problem s bradavkami, ale mlieka malo, ona zas vela...