Bolestivé bradavky
Baby, viete mi poradit mala ma mesiac a posledne tri dni ma zacali strasne boliet bradavky, ked sa prisava par sekund a potom preslo ale na lavom uz boli aj potom.,, je to neskutocna bolest :( nic na nich nevidim sem tam ked papa ako keby sa "supali", bolia aj na dotyk. Um nedostava iba kojim
@priora zrejme mas nejaku infekciu, kvasinkovu napriklad. vtedy zvyknu boliet. Alebo nespravne prisatie.
ja som mala obcas bolestive bradavky. nebolo to prijemne. velmi mi pomohla mast bepanthen. je taka jemna a hojiva. ukludnila mi bradavky a mohla som v pohode kojit dalej.
mile maminky nekojim ale hladam temu s prispevkami žien ktore riešia choroby prsnikav bola by som velmi vdacna ak by ma vedel niekto nasmerovat skupina,diskusia hocičo
mne ich moje deti rozhryzli a tym, ze boli vysusene boli popraskane, tak som si ich premastovala pravidelne bepanthenom, ktory sa nemusel umyvat, detom nevadil a tak som pokojne mohla kojit dlho🙂

A ako dlho kojis? Skus pouzit bepanhen alebo lanolinovu mast.. aj v DM maju na bradavky. Vela vetraj .. aj si vytlac MM na bradavku a nechaj uschut..