Bylinky Benedikt a Senovka, klesla vám tvorba keď ste ich prestali užívať?
Zdravím Mamičky, tie ktoré koja rada by som sa spýtala. Papate senovku a benedikt bylinky na tvorbu mlieka? Resp. či ste po vysadení mali menej mlieka? Nebaví ma to stále kupovať ale laktačná vraví užívať 😏 myslíte že to naozaj tak pomáha??
Ja som nebrala nič....ani polievky som nejedla....len veľa prevela vody som pila ...prisahám aj 4litre....a stravu normálnu....potom sa to zvrhlo a veľa sladkých jedál som dlavila.a kojim už tretí rok....
Keď som mala laktačnú krízu bylinky pomohli za pár dni,potom som ich naraz vysadila a zase sa tvorba mlieka znížila.Zase som začala užívať po 3-3-3 kapsule za deň,ale tiež ma nebavilo do toho tisnuť kopec peňazí.Podtupne som uberala po jednej kapsule raz za 3-6 dni až som ich vysadila úplne a bolo to v pohode.
Ak som začala mat nejaký zvláštny pocit,že je mlieka menej,pomohol mi potom Hymalajsky ajurvedsky caj Medhika na kojenie.
@daniela188 ja som vysadila a nenastal nejaky vyznamny pokles..par mesiacov sa tvorba mlieka drzala aj bez nich..len potom maly zacal strajkovat a nechcel sa prisavat..ale ja som od zaciatku musela aj prikrmovat UM,ani s doplnkami som nemala dost.

@daniela188 Mne to pomahalo. Ciste kapsule od Swanson