icon

Dojčené bábätko málo pribralo

3bambula333
14. okt 2023

Ahojte má niektorá skusenosť že babatko pribralo malo? Je plne dojčený a za 6 týzdnov pribral len 300g. Mlieko mám no uz nieje taky jedak ako na zaciatku, davam uz aj prikrmy, z flase pit nechce skusala som rozne. Vraj mam prikrmovat tak som skusala kendamil no on nezajem. Ma hisaky ked vidi flasu 🙂 Inak je spokojny sem tam poplace ked ho trapi unava.

pribinak
•
14. okt 2023
deti95060810
•
14. okt 2023

napíš vek dieťaťa...
pribralo 50 g /týždeň... to je ozaj málo. ideál je 150 -200g/týždeň.
ak máš málo mlieka skús homeopatikum na podporu tvorby mlieka...kúpiš v lekárni, mne to odporučil pediater.
pomohlo.

ildiko36
•
14. okt 2023

@3bambula333 nemaj strach..Moj 3.syn sa narodil na 38tt s vahou 4kg, o tyzden pribral 600g a potom s priberanim skončil.teraz mal v maji 2r a stale drzí vahu na 11kg.Uz sme boli na metabolickej amb.a chodime na gastro..dostava nutridrinky no zatial nic nepomohlo

juliacenc
•
14. okt 2023

To je klasika hned kazu dr peikrmovat. Ale dieta nepribera vzdy rovnako ako podla tabuliek. Ak je dieta spokojne vsetko je v poriadku. Raz priberie viac raz menej. Nehladuje, ma mlieko aj prikrmu, dalsie um z flase nedavaj, davaj len svoje mlieko

blaazi
•
14. okt 2023

@3bambula333 ak je dokrmovanie nevyhnutne, da sa pouzit cievka na prsniku (suplementor, laktacna pomocka), co je popri dojceni lepsie riesenie ako flasa. V prvom rade asi ponukat castejsie dojcenie. Vela stastia 🙂

lucinka609
•
Autor odpoveď zmazal
•