Dojčenský štrajk
chcem sa opýtať či nemáte niekto podobnú skúsenosť. Asi mesiac mi malý štrajkoval, posledné dni už to bolo celkom v pohode, že sa aj pekne dokázal bez revu najesť a dnes to začalo akokeby od začiatku. Zas od rána len vrieska a nechce sa prisať. Nechápem tomu, lebo už som myslela že konečne končí so štrajkovaním a teraz mi to pripadá že začína zas... tak ja už fakt neviem
@anetkaadamko musis verit ze to nebude robit ved kazde dieta je ine.. aj ked u mna boli problemy vzdy ale co sa pamatam tak u tejto tretej najviac.. som zufala ze to mlieko vobec nechce.. aj mi je jej luto ze sa nikdy nepapka poriadne.. stale rozmyslam ci nema nejake problemy s mojim MM .. ved ona papa davky ze 30 ml kazde tri stryri hodky..
@nicicka strajky su z roznych pricin a ten vas nebol taky "pravy" ako mame my ostatne... strajk nie je ked nemas mlieko a dieta je hladne a chce sa prisavat to je pre mna malina.. len to je super ze sa chce prisat.. horsie by bolo keby sa ti nechcelo ani za svet prisat.. vtedy mozes robit co chces..
@eevicka83 my sme podla laktacnej boli len na zaciatku strajku, pretoze prisla ked sa to dalo este krasne zachranit, mala uz mala nabeh, ze sa uz obcas nechcela prisat, ale nastastie sme to podchytili skoro, takze to nebol velky problem. O 5 dni sa dojcenie vratilo do starych kolaji a dojcime sa doteraz...

@betka011 ja som mala strajk 2x a stale sme to rozchodili bez prikrmovania UM. Pomohli senovka grecka a benedikt lekarsky v kapsuliach od laktacnej a hlavne prikladanie dietata kazdu hodinu, aby sa zvysila tvorba mlieka. Dieta preto strajkuje, lebo ho ma malo. Skusala si si odsat, ze kolko ho tam mas? Mne neslo skoro nic 🙂