icon

Dojčíte a boli ste očkované?

lily14
14. nov 2021

Ahojte ,je tu niekto kto dojčí a má za sebou očkovanie? Viem že chodía aj tehuľky na očkovanie takže to písať nemusíte,zaujímajú ma skôr skúsenosti kojacich matiek dík

andrea140219
14. nov 2021

@lily14 ja mam uz 2 davky a zachvilu pojdem na 3 .a vsetko je v poriadku 🙂

ckatka
14. nov 2021

Aj ja.

ckatka
14. nov 2021

Lekári tvrdia ze dojčením dieťa dostáva aj tvoje protilátky. Takže za mňa to bola priorita hneď po sestonedeli

nelca0510
14. nov 2021

@lily14 2 dávky a ok. Dcerka ani nepostrehla

petamich
14. nov 2021

ano a ziadny problem s dojcenim a ani ziadna negativna reakcia na vakcinu okrem bolesti v mieste vpichu

eternity24
14. nov 2021

@lily14 Ano, ja tiez. Konzultovala som tento krok aj s lekárkou, nic nenamietala.

sonalove
14. nov 2021

Aj ja mám za sebou 2 dávky v júli - maly mal 8 mesiacov , bol úplne v pohode- bez akýchkoľvek zmien u neho alebo u mna v tvorbe mlieka. Minuly týždeň sme všetci doma prekonali Covid a on našťastie iba mierne soplíky, inak behal doma bez zmeny v zdravotnom stave (esteze sme to my mali postupne, inak neviem ako by sme mu stihali 🤪)

nitka1157
14. nov 2021

@lily14 2 davky kojim 1.5rocnu vse ok

tomikejt
14. nov 2021

@lily14 aj ja, keď mal syn 6 mesiacov som bola na 2 dávke, teraz ma 10 mesiacov, stále kojím.

srferreira
14. nov 2021

Ano som plne ockovana a kojim normalne. Bola som ked mal maly 5 mes., teraz ma 9 a v pohode.

zuzkacik4
Autor odpoveď zmazal
anulienka99
14. nov 2021

@lily14 ahoj, v júni som dostala druhú dávku (moderna). Prvýkrát som sa citila v ten deň unavená, pri druhej sa mi spravil veľký fľak v mieste vpichu a dosť ma tá ruka pár dní bolela. Ale čo sa týka dojčenia, všetko ok, malá (14 m.) vôbec neodmietala mlieko a kojíme sa dodnes ... 😊

lily14
autor
14. nov 2021

Ďakujem vám...my sme to už aj prekonali v decembri,všetko ok ja ľahký priebeh a malý v 6 mesiacoch bezpriznakov ale tak asi sa dám zaockoat lebo bez je to obmedzujuce

mariejenka
15. nov 2021

Ahojte baby ,pre ktoré vakcíny ste sa rozhodli? Stále sa rozhodujem, covid sme prekonali vo februári,ok prebieh.

sivana09
15. nov 2021

plne zaockovana som bola na konci maja.. dojcim nepretrzite uz dva roky

zuzinjan
15. nov 2021

@mariejenka mne gynekologička povedala ako dojčiacej, že buď Pfizer alebo Moderna

bubacik2
19. nov 2021

Išla som hneď po šestonedelí na prvú dávku, pfizer, v nedeľu idem na druhú 🙂

cecilia29
19. nov 2021

Áno bola som - Pfizer. Po prvej dávke trochu bolesť ruky a mierna únava a po druhej vôbec nič. Len mi to trochu rozhadzalo cyklus . MS mám skôr a kratšiu (niečo podobné som s cyklom mala myslím aj po covide pred rokom ) Očkovanie odporúčala aj pediatrická aj laktacne. Malý má vďaka tomu protilátky v mlieku

cecilia29
19. nov 2021

...dodám že Delta je agresivnejsia , čiže rovnako v pohode priebeh nemusíte mať pri tejto mutacii