Dojčíte a boli ste očkované?
Ahojte ,je tu niekto kto dojčí a má za sebou očkovanie? Viem že chodía aj tehuľky na očkovanie takže to písať nemusíte,zaujímajú ma skôr skúsenosti kojacich matiek dík
Aj ja.
Lekári tvrdia ze dojčením dieťa dostáva aj tvoje protilátky. Takže za mňa to bola priorita hneď po sestonedeli
ano a ziadny problem s dojcenim a ani ziadna negativna reakcia na vakcinu okrem bolesti v mieste vpichu
@lily14 Ano, ja tiez. Konzultovala som tento krok aj s lekárkou, nic nenamietala.
Aj ja mám za sebou 2 dávky v júli - maly mal 8 mesiacov , bol úplne v pohode- bez akýchkoľvek zmien u neho alebo u mna v tvorbe mlieka. Minuly týždeň sme všetci doma prekonali Covid a on našťastie iba mierne soplíky, inak behal doma bez zmeny v zdravotnom stave (esteze sme to my mali postupne, inak neviem ako by sme mu stihali 🤪)
Ano som plne ockovana a kojim normalne. Bola som ked mal maly 5 mes., teraz ma 9 a v pohode.
@lily14 ahoj, v júni som dostala druhú dávku (moderna). Prvýkrát som sa citila v ten deň unavená, pri druhej sa mi spravil veľký fľak v mieste vpichu a dosť ma tá ruka pár dní bolela. Ale čo sa týka dojčenia, všetko ok, malá (14 m.) vôbec neodmietala mlieko a kojíme sa dodnes ... 😊
Ďakujem vám...my sme to už aj prekonali v decembri,všetko ok ja ľahký priebeh a malý v 6 mesiacoch bezpriznakov ale tak asi sa dám zaockoat lebo bez je to obmedzujuce
Ahojte baby ,pre ktoré vakcíny ste sa rozhodli? Stále sa rozhodujem, covid sme prekonali vo februári,ok prebieh.
plne zaockovana som bola na konci maja.. dojcim nepretrzite uz dva roky
@mariejenka mne gynekologička povedala ako dojčiacej, že buď Pfizer alebo Moderna
Išla som hneď po šestonedelí na prvú dávku, pfizer, v nedeľu idem na druhú 🙂
Áno bola som - Pfizer. Po prvej dávke trochu bolesť ruky a mierna únava a po druhej vôbec nič. Len mi to trochu rozhadzalo cyklus . MS mám skôr a kratšiu (niečo podobné som s cyklom mala myslím aj po covide pred rokom ) Očkovanie odporúčala aj pediatrická aj laktacne. Malý má vďaka tomu protilátky v mlieku
...dodám že Delta je agresivnejsia , čiže rovnako v pohode priebeh nemusíte mať pri tejto mutacii

@lily14 ja mam uz 2 davky a zachvilu pojdem na 3 .a vsetko je v poriadku 🙂