icon

Fľaška a kojenie mesačného dieťatka

sonia1990
19. dec 2020

Mamičky prosím vás chcem sa opýtať. Mám mesačné babetko a kojím ho, zatiaľ nemá cumel ani nemal, nechcem ho učiť na cumel a zatiaľ ani z fľašky nepil no chcem mu zarobiť čajík a dávať mu ho z fľašky len sa bojím ze keď mi začne piť cez fľašku že mi začne odmietať prsník. Môže sa to stať. Ďakujem za radu a blbé komentáre si nechajte prosím pre seba.

potvorka88
•
19. dec 2020

Zalezi od babatka. Niektorym ked das flasu tak uz maju problem s prsnikom. Ja davam mlieko cez flasu aj dudel ma a nema problem s kojenim. A ani moja plne kojena dcera nemala problem s flaskou a kojenim ani s dudlom. Len si myslim, ze netreba mu davat navyse cajik ked je kojene. Staci mu tvoje mliecko

zuzik307
•
19. dec 2020

dojcene dietatko cajik nepotrebuje...

heidy222
•
19. dec 2020

Do pol roka Staci Len dojcenie, vynimka je, ak sa dieta velmi poti, aj potom voda, nie caj

nikpa
•
19. dec 2020

@sonia1990 ano, nam sa to stalo. A plne dojcene dieťa nepotrebuje čaj, pokial nie su 30 stupňové horúčavy a davas mu pravidelne prsnik, caj je úplne zbytočný.

juliet86
•
19. dec 2020

@sonia1990 na co mu chves davat caj? ak je tam medicinsky dovod tak mozes pouzit poharik cievku alebo injekcnu striekacku

sona96
•
19. dec 2020

@sonia1990 ja som svojmu dávala feniklovy čajík na prdiky normálne cez fľašku a všetko bolo v poriadku. Kojila som ho do roku a pól.

marpe2
•
19. dec 2020

Naozaj nemusíš dávať žiadny čaj, bábätku stačí tvoje mlieko. A ak by si občas predsa len potrebovala podať inú tekutinu, dá sa použiť pohárik alebo lyžička. Nekaz si to, čo máte tak dobre rozbehnuté 😊

zuzkastrap
•
19. dec 2020

@sonia1990 ahoj, ja som kojila aj cumel pouzivala a este mesiac a pol aj z flasky papaval lebo sa nevedel napapat a musela som odsavat... potom sa odnaucil od flasky lebo uz vedel pekne papat a doteraz je kojeny a ma 10 mesiacov... a ma aj cumlik ... a vodu som mu zacala davat az ked zacal prikrmy aj to malo..vacsinou maval moje mliecko iba na pitie ;)