Hltavé jedenie mesačného bábätka
ahojte maminky neviem čo už mám robiť aby moj drobec tak hltavo nepapal, kojím polosed pololah aby mu mlieko tak netieklo ale nepomáha , ide mu potokom . a nehovorím o to že ked tak hlce tak sa nie raz drhne a potom grcká . neviete poradiť niečo
@drobec_l ahoj, píše ti laktačná poradkyňa. Z tvojej správy dedukujem, že máš nadprodukciu mlieka. Dieťatko sa snaží vysporiadať sa, poradiť si s príliš silným tokom mlieka a preto vyzerá, že hltavo papá... Nie je to preň priveľký komfort. Toto je prinajmenšom taká závažná situácia ako keď matka má mlieka málo. Nie je možné ju však vyriešiť prostredníctvom tejto komunikácie... nie je to možné. To hovorím s plnou vážnosťou ako poradkyňa pracujúca s matkami štvrtý rok. Toto je situácia, na ktorú sa hodí výraz "tenký ľad" a platia iba rady vyškolenej poradkyne. Určite sa prosím neriaď radami iných matiek, pretože sa to môže ešte schaotizovať ba zhoršiť. A to až natoľko, že sa môže dramaticky znížiť tvorba mlieka. Samozrejme ti viem poradiť, chce to však osobný zásah či vklad poradkyne. Ak uznáš za vhodné a si z BA či okolia, kontaktuj ma, dole na mojjich weboch nájdeš kontakt. Pozdravujem ťa, Alena poradkyňa BA

@drobec_l Aj moje tak papali, no po čase pochopili, že im to mliečko nikto neukradne, tak zvolnili tempo 🙂