Krvavé bradavky
Chcela by som sa opytat co mam urobit ked mam maximalne krvave bradavky aku mast si mam kupit??? mam medelu, kalciovu a este bethene a nic nepomaha....a chcem kojit maleho len neviem co je rychle a ucinne
Kremiky s lanolinom su super, ale ak mas krvavé bradavky, je dost možné, ze babatko je zle prisate
Ja som kremovala bepanthenom zatial som odsavala a tak krmila. Potom ked sa bradavky zahojili som znova kojila
ja mam super skusenosti s tymito kremami a naplastami:
http://www.alfamedica.sk/produkty-na-bradavky
balm na prevenciu, lanolin na zapalene alebo dohryzene bradavky, a naplaste super funguju pri problemoch ake mas od kojenia ku kojeniu.
Mne pomohlo jedine vetranie bradaviek - žiadna podprsenka, najširšie tričko aké som mala, ale ja som mala aj hlbokú ranu na bradavke. Nepomáhali mi žiadne krémy a odsávanie mi to este zhoršovalo.
@preciosa ja som pouzivala multimam lanolin ale pri zakrvacani-mala ma uhryzla tak ze som skoncila s otvorenou ranou na pohotovosti-mi pomohla jedine univerzalna mast dr.newmana. Viem, ze tym, ze sa miesa z roznych masti aj antibiotickych, neda sa vsade dostat a niekde len na predpis, ale je vyborna.
mne bepanthen a niekoľko krát za deň, vložiť do podprsenky vatový tampon s repikovym odvarom. Keď ich vyberieš, nechať bradavky voľne usušiť.
Ja som mala tento problem a teda natrapila som sa poriadne. Vyskusala som vsetko...pomohla kombinacia krem + zaschynanie kvapky materskeho mlieka v krvavych prasklinach. Krem som uprednostnila ten, ktory nemusim pred kojenim umyvat a zotierat aby sa koza nenicila este viac. Lanolin detom "nevonal" ale velmi ucinne posobila Bepanthen Care mast. Vyuzijete aj na zadocek dietatka🙂 Uzasne a expresne hydratuje. Kupite v lekarni, je testovana.

@preciosa mne pomahal od avent