icon

Ktorý čaj na dojčenie nie je nechutný?

8. sep 2026

Ahojte, existuje nejaký čaj na dojčenie, ktorý nie je hnusný?

anonym_567489
8. sep 2026

Ja som si davala tak ze velky hrncek a dva caje, jeden ovocny dobry a do toho na dojcenie 😃 Odhliadnuc teda od toho ci realne tie caje maju zazracny efekt... 😊 A ja necukrim, ale keby ano, este aj dam dost cukru 😃

anonym_843acc
8. sep 2026

Nepísala si tu náhodou včera alebo predvčerom?keď ti to nechutí,tak to nepi a skús niečo iné

anonym_3c1a67
8. sep 2026

Kazdemu chuti nieco ine. Snazila si sa ho nejak osladit - sirup, cukor, med, rozmixovane mrazene ovocie - jahody, maliny, broskyne... alebo zajedat nieco chutne k tomu na zlepsenie chuti a aj tak nic?

anonym_3f30ff
8. sep 2026

Však keď ti čaj nechuti, tak si kúp šťavu Matysak, alebo tobolky v lekárni
Už sme ti to písali

anonym_7b068a
8. sep 2026

mne ten z dm teda bohovsky chutil, len bol prilis sladky, caje neochucujem nikdy. ale za mna na dojcenie lepsia hroznova stava a co este hodne pomohlo bol caj s kopru poradili mi v porodnici, mala som 2 hladosov ale to uz nieje lahodna chut

eli43
8. sep 2026

@anonym_autor leros klasicky by možno chutil.
Mne chutia všetky keď pridám citrón a med, možno to by stačilo.
Alebo HiPP granulovany ale je drahší

autor
9. sep 2026
@eli43

@anonym_autor leros klasicky by možno chutil.
Mne chutia všetky keď pridám citrón a med, možno to by stačilo.
Alebo HiPP granulovany ale je drahší

@anonym_567489 vyskúšam teda s ovocným 😀
@anonym_843acc nie, nepísala, asi zhoda okolnosti 🙂
@anonym_3c1a67 dala som si raz med, bolo to o niečo lepšie, ale aj tak tam stále silno citim tie výrazne bylinky
@anonym_3f30ff ja som sem nepísala 🙂 ani som nečítala tu temu
@anonym_7b068a ach, no to radšej ten čaj 🙈 hroznová štava je fajn, ale nemám pocit, že by to až tak extra pomáhalo, skúšala som aj pri prvej dcére, a necítila som rozdiel ..
@eli43 skúsim teda ešte ten leros 🙂

veronika2509
10. sep 2026

Pijem do teraz z DMky bio stilltee, je chutovo vyborny sam o sebe.