Má moja chrípka vplyv na mliečko?
neskutočne mi tečie z nosa, kašeľ horúčky... chodím po dome ako mrtvola kvapky do nosa nesmiem ...
Dojcit treba, tvoje telo vytvara protilatky proti tvojej chorobe a tie prejdu do mliecka, a posilnia babovi imunitu. Samozrejme to nezarucuje, ze babo neochorie, ale cim viac sa dojci, tym lepsie chorobu zvladne. Je vela liekov, ktore sa mozu aj pri dojceni, ak si nevies rady, mozes sa obratit na mamila.sk do poradne. Skus si tam vyhladat...
Skore uzdravenie.
ahoj, neboj sa, dietako nenakazis ....v ramci moznosti skus co najviac oddychovat, pi vela tekutin, pozor na bylinkove caje ...ak by ti uz bolo velmi zle, zbehni aspon do lekarne, urcite su nejake lieky na chripku, aj ked kojis, zelam skore uzdravenie 🙂
Všetko, čo písali baby vyššie je pravda. Ty si len daj ruško a čo najviac ho nos...určite hlavne vtedy,ked budeš dojčiť ! No a skus byť čo najmenej v tesnej blízkosti malej. Samozrejme v rámci možností.
Ak by ti vyskočila vysoká horučka,vtedy pozor na teplotu mliečka !
ahoj, ja som mala nedavno anginu, vysoke teploty a antibiotika, ale detska lekarka mi kazala dojcit dalej. Ze pokial babo dojcim pestujem jeho imunitu proti mojej chorobe. Akurat mi poradila rusko a aby som preventivne malej dala vitamin C v kvapkach. a mala sa odo mna fakt vobec nenakazila.
a na tu nadchu poradim coryzaliu, su to homeopatika, ktore mi zatial vzdy zabrali.
rychlo sa uzdrav 😉
Ja len dodam, ze mozes dojcit aj s vysokou horuckou, babatko sa mlieckom neobari 🙂 A pokojne mozes brat pri vysokych horuckach napr. paralen v davkach ako dospley clovek. Ak by si si chcela byt ista niektorymi liekmi, ci mozes uzivat pocas dojcenia, napis na mamila.sk, ako uz bolo spominane. Ale vacsinu liekov je mozne pocas dojcenia uzivat (da sa aj tak vybrat z viacerych liekov, ktory je najviac vyhovujuci). Skore uzdravenie zelam 🙂
ma vplyv a nastastie velmi cenny. lebo davas babatku prijemnou cestou protilatky proti tvojej chorobe prostrednictvom mliecka. ak si taka usmrkana, usoplena, je dobre nosit aj rusku cez usta a nos. my momentalne tiez takto fungujeme.
presne toto riesim aj ja,,teraz,,,dakujem za rady kocky,,uz som sa bala ze budem musiet odstavit malu...a ktomu mame v nedelu krstiny,,,tak sa len obavam aby sme boli obe zdrave 🙂

ja som na tom rovnako ☹ zevraj sa moze kludne dalej dojcit aj napriek teplotam a chorobe.