icon

Mamaflow na podporu laktácie - skúsenosti a dávkovanie

mama1992
Včera o 20:21

Ahojte žienky. Začala mi vyskakovať reklama na nejaký nový produkt na podporu tvorby mlieka. Videla som to už aj v lekárni aj v nejakom obchode so zdravou výživou ale chcela som sa opýtať na vaše skúsenosti pred tým ako si to kúpim. Používal to už niekto? Akože v obchode my vysvetľovali, že to má všetky tie bylinky v sebe n tvorbu mlieka a že sa to dávkuje do džusu napríklad a 2 x do dňa čo sa mi celkom páči lebo kamoška mi hovorila, že ona jedla aj 10 tanletiek do dňa keď ich brala osobitne…. Ďakujem za každú vašu skúsenosť.

rivini
Včera o 20:54

@mama1992 jedine, co naozaj podporuje laktaciu je caste prikladanie babatka a caste kojenie, pri ktorom sa efektivne a pravidelne vyprazdni prsnik. Podobne to plati elektrickych odsavackach, ak nie je mozne kojenie. Vsetko ostatne (senovka, vinea, pripravky) je blbost a vyhodenie penazi do vzduchu.

anonym_86f870
Včera o 22:09
@rivini

@mama1992 jedine, co naozaj podporuje laktaciu je caste prikladanie babatka a caste kojenie, pri ktorom sa efektivne a pravidelne vyprazdni prsnik. Podobne to plati elektrickych odsavackach, ak nie je mozne kojenie. Vsetko ostatne (senovka, vinea, pripravky) je blbost a vyhodenie penazi do vzduchu.

@rivini blbosť ako blbosť... 🙄