Mesačné dieťa je stále na prsníku
Ahojte mam mesacnu dcerku ale stale chce byt na prsniku inak nechce ani spinkat je to velky problem?? Ona len cucka trochu sa napije a potom len cucka a zaspi inak place a je nespokojna co mam robit
Aj moj syn bol taky, v prve mesiace som len kojila. Ale casom sa to zlepsi, cumel tiez nechcel a to som skusala asi 10
@nathaessae normálne správanie tak malého babatka, potrebuje vás cítiť , moj syn bol tiež takýto. Skúste nosič/šatku a dojčiť aj v tom.ne to zachránilo existenciu😃
Aj moj syn bol taky, v prve mesiace som len kojila. Ale casom sa to zlepsi, cumel tiez nechcel a to som skusala asi 10
@katka13katka takze to nevadi ze je cely den na prsniku ??? Ja sa tiez lepsie vyspim ked lezim a mam ju vedla seba len nechcem aby sa prejedla alebo nieco
@katka13katka takze to nevadi ze je cely den na prsniku ??? Ja sa tiez lepsie vyspim ked lezim a mam ju vedla seba len nechcem aby sa prejedla alebo nieco
@nathaessae nepreje, ma maly zaludok, tak potrebuje papat castejsie a po troche. Aj sa rychlo unavi a zaspinka. Uplne normalne spravanie maleho babatka.
@nathaessae nepreje, ma maly zaludok, tak potrebuje papat castejsie a po troche. Aj sa rychlo unavi a zaspinka. Uplne normalne spravanie maleho babatka.
@katka13katka dobre dakujem lebo do 3 tyzdnou som ju uspavala a bolo to hrozne stale plakala a nechcela spinkat a teraz konecne je to lepsie
Hmmm to je nevyhoda. Ale nic nespravis. Vsetko prejde. Prejest by sa nemalo babo. A ak tak vygrcka prebytok.
Syn bol taky, ja neviem co chces od toho dietata. Mala mi tiez cumel po 3 dnoch zrusila, to mala len na neo, lebo tam do nej supovali glukozu a tak bola neustale kludna. Potom uz bola taka zivsia a nechcela . Aj teraz je na prsniku, ako sice toho vela nespravim, ale mame ju tu a zdravu 🙏🏻
@maryetta nie vypluva stale
@nathaessae Musíš naučiť na cumeľ. Ale mala som to isté so starším synom.Vkuse ma cecku . Často az do dvoch rokov kojenia.Poznan noci keď som musela vstať aj každú pol hodinu hodinu.
Pokiaľ nepotrebuješ nevyhnutne odkladať dieťa, tak si toto obdobie užívaj a vychutnávaj.
Ja som si to tiež užívala a v dobrom na to spomínam aj po viac ako 10 rokoch.
Pokiaľ nepotrebuješ nevyhnutne odkladať dieťa, tak si toto obdobie užívaj a vychutnávaj.
Ja som si to tiež užívala a v dobrom na to spomínam aj po viac ako 10 rokoch.
@tanyan pomaha mi to ze sa vyspim trocha aspon mam ju vedla seba nespinka v postelke od zaciatku moc postelke byt nechcela akurat nic nespravim no 😂 inak ked ju mam stale na prsi nekedy mam pocit ze ani neplace
Uplne normalne spravanie mesacneho babatka. Vydrz to mama, bude lepsie 🙂
@tanyan pomaha mi to ze sa vyspim trocha aspon mam ju vedla seba nespinka v postelke od zaciatku moc postelke byt nechcela akurat nic nespravim no 😂 inak ked ju mam stale na prsi nekedy mam pocit ze ani neplace
@nathaessae aj my sme spali vsetci spolu, postielka bola len ulozny priestor😅
@nathaessae Musíš naučiť na cumeľ. Ale mala som to isté so starším synom.Vkuse ma cecku . Často az do dvoch rokov kojenia.Poznan noci keď som musela vstať aj každú pol hodinu hodinu.
@anonym_5fc1c1 preco by musela naucit na cumel? Naucit na cumel je super rada, ktorou si moze znicit chrup a zubny obluk a od cumla niektore rodiny oducaju aj v 2-3 rokoch a maju ten cumel v ustach nonstop, potom sa aj rec horsie rozvija.
Moja dcera bola takato, ako mala (ako skoro kazde kojene dieta), stale na prsniku, mala som pocit, ze zo mna vysaje aj zivot, preslo to, vobec nebola hore kazdu hodinu. Mala parkrat fazu okolo 6 mesiacov a este pred dovrsenim roka, ked sa budila casto v noci, ale to trvalo mozno tyzden dva, nejaka regresia. Kojenie som stopla ja, ked som videla, ze uz takmer nic nesaje a chcela som v noci spat, mala asi rok a pol, postupne som oducila v noci a potom som stopla kojenie pred dennym spankom.
@nathaessae aj my sme spali vsetci spolu, postielka bola len ulozny priestor😅
@katka13katka presne tak iba tu mam nahadzane veci 😂😂😂
@anonym_5fc1c1 preco by musela naucit na cumel? Naucit na cumel je super rada, ktorou si moze znicit chrup a zubny obluk a od cumla niektore rodiny oducaju aj v 2-3 rokoch a maju ten cumel v ustach nonstop, potom sa aj rec horsie rozvija.
Moja dcera bola takato, ako mala (ako skoro kazde kojene dieta), stale na prsniku, mala som pocit, ze zo mna vysaje aj zivot, preslo to, vobec nebola hore kazdu hodinu. Mala parkrat fazu okolo 6 mesiacov a este pred dovrsenim roka, ked sa budila casto v noci, ale to trvalo mozno tyzden dva, nejaka regresia. Kojenie som stopla ja, ked som videla, ze uz takmer nic nesaje a chcela som v noci spat, mala asi rok a pol, postupne som oducila v noci a potom som stopla kojenie pred dennym spankom.
@anonym_4bfef7 Nemusí. Moj nechcel a na prsniku bol vkise a dlho aj veľký. Kvôli tomu aj zle spával on to mal ako cumeľ.Ale tp bol môj...nemusí jej.
uplne normalna vec. je to tak - prve mesiace neurobis toho doma nejak vela, najviac casu ti zaberie dojcenie, casom sa to uprace, bude sa chciet dojcit menej casto a zaroven naraz vypije viac.
teraz ma malinky zaludok, staci trosku a o chvilu zas.
a nie - babo sa z dojcenia nepreje.
nepotrebuje ziadny cumel
@maryetta nie vypluva stale
@nathaessae dôverne poznám 🥲. Mala som babyvak a v nom spala nacucnuta na prsniku. Ja som mala volne ruky a tak sa mi dalo skoro vsetko robit
V tomto veku je to úplne normálne. Mne veľmi pomohla šatka na nosenie. Moji ani tak veľmi nepotrebovali prsník, potrebovali má cítiť . Podotýkam mám dve deti kojene a ani jedno nemalo cumlík.

Cumel? Nevezme?